Telepítői tudástár

Amennyiben valamely telepített termék meghibásodik, akkor kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a service@smartme.hu e-mail címen. A legjobban akkor tudjuk felgyorsítani az ügyintézést, hogy ha előre kitöltödd a szerviz adatlapot angol nyelven, ha azt problémát okoz, akkor használd a magyar nyelvű szerviz adatlapot és kérjük, hogy majd kitöltve hozd magaddal.

Ezúton tájékoztatunk, hogy a szerviz nem garantálja az elvesztett adatok visszaállítását, illetve a szerviz tevékenység folyamán adatvesztés következhet be, így az adatok mentéséről a telepítő feladata gondoskodni a rendszeres visszaállítási pontok létrehozásával.
A garancia érvényesítéséhez a fenti dokumentáció pontos és hiteles kitöltésére van szükség. A hibás kitöltés megnövelheti a javítás időtartamát, vagy okot adhat az eszköz beavatkozás nélküli visszaküldésére, vagy a hiba beazonosításához szükséges többletköltség felszámolására. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli

FIBARO Home Center Lite 3 bemutató

Migrálás HC2-ről HC3-ra

Migrálás HC2-ről HC3-ra   Ez egy visszafordíthatatlan folyamat. Ha a migrálás folyamatában bárhol hibába adódik vagy a folyamat idő előtt megszakad, TILOS újrakezdeni. Hívni kell a Fibaro Support-ot!

Smart Implant – kezdeti lépések

Smart Implant – kezdeti lépések  

Super User bejelentkezés esetén sem elérhetőek a Super User jogosultságok

Super User bejelentkezés esetén sem elérhetőek a Super User jogosultságok   Abban az esetben, ha Super User jogosultsággal lépünk be a központunkba, akkor (pl.) ha Scene menüpont alatt egy tetszőleges scene villáskulcsára kattintunk, az alábbi ablak fogad minket.

HCL Recovery error – image file is malformed

HCL Recovery error – image file is malformed   Mit kell tenni, ha a HCL recovery nem sikerül, és azt a hibaüzenetet kapjuk, hogy „image file is malformed”?

Z-wave-es eszközök törlése

Z-wave-es eszközök törlése   A Z-Wave-es eszközök eltávolítására több lehetőség is létezik. Preferált a Z-Wave-es eszközt a saját leírásában foglaltak szerint reset-elni, de van lehetőség Fibaro Home Centerrel történő eltávolításra is.