Megvásárolható Fibaro programok

Öntöző vezérlés

 A funkció rövid ismertetése

A Virtuális eszköz (VD) lehetővé teszi, hogy az öntözés vezérlési programot egyszerűen és gyorsan lehessen módosítani. Lehetőség van a öntözési komplett rendszer működésének engedélyezésére vagy letiltására. Lehetőség van az öntözőprogram lefutásának késleltetésére, továbbá az így beállított késleltetés kitörlésére, mely által az öntözési program alaphelyzetbe áll be.

A funkció pontos működése

A funkció megfelelő működéséhez szükséges, hogy a beállítása és futtatása előtt létre legyen hozva legalább 1db öntözésvezérlési panel (Panels/Sprinklers panel), valamint legyen legalább 1db modul felvéve és felkonfigurálva az öntözésvezérlési panelbe. Fontos, hogy a modulok módja AUTO legyen.

A program futása egyszerű és transzparens kezelhető:
1. Ha az öntözés tiltva van, akkor nem történik meg a locsolás. Ez lenne a téli-nyári kapcsoló szerepe.

2. Az öntözés engedélyezve van, és a Sprinkler panel alatt lévő beállítások szerint működik.

3. Az előre beállított működését késleltetjük 1 napot.

4. Ha mégsem kell késleltetés, akkor az előre beállított locsolási programba vissza lehet léptetni az „Alaphelyzet” gombbal.
5. Ha kikapcsolt állapotban megnyomásra kerül a „Késleltetés” vagy az „Alaphelyzet” gombja, akkor az ikon átvált a megnyomott gomb ikonjára, azonban 1 perc után automatikusan visszaugrik a kikapcsolt állapotot jelző ikonra.

A funkciók supportja

A programot megírása után teszteltük, ami során a felmerülő problémákat javítottuk, a jelenlegi verzió a kezdeti problémáktól mentes. Emellett hosszas használat során előfordulhatnak olyan hibák, melyek a teszt során nem tudtak érvényre jutni. Minden ilyen hiba esetén vegye fel azonnal a kapcsolatot a SmartMe support csoportjával a fibaro@smartme.hu e-mail címen!

A “Öntöző vezérlés” toolbox ára: 10.000 Ft + Áfa

Szeretné megvásárolni a Öntöző vezérlés programot?