FIBARO rendszerhez illeszthető klímaberendezések, Samsung és Philips eszközök

A FIBARO rendszer új pluginjait mutatjuk be: a CoolMaster Bridge eszköz segítségével a legnagyobb márkák klímaberendezéseit lehet összekötni, a Samsung Smarthome Bridge pedig a Samsung háztartási gépek integrálását lehet megvalósítani, az androidos Philips tévék egy konkrét alkalmazásból kezelhető a Fibaro okos otthon központon keresztül. Lássuk a részleteket.

1. Cool Automation:

szinte bármely légkondit egy CoolMaster Bridge nevű eszköz segítségével össze lehet kötni a Fibaroval, nagyobb márkák: Dalkin, Fujitsu, Hitachi, LG, Mitsubishi, Panasonic, Samsung, Toshiba, Sanyo…

Az eszköz így néz ki:

A Fibaro rendszerhez ezt is IP cím alapján lehet hozzáadni.

2. Samsung Smarthome Bridge:

Hűtő, mosogatógép, mosógép, szárító, sütő, robot porszívó, légkondi, légtisztító, hőmérők integrálásához. Generáltatni kell egy pinkódot és Samsung fiókba belépéskor azt is meg kell adni és elvileg működik is,  a társított eszközök meg fognak jelenni a devices közt. Itt van pár példa, hogy mi hogy néz ki:

3. Philips TV:

Ezen a linken azt írják, hogy lehet apiból is vezérelni a legújabb androidos philips tv-t:
https://forum.fibaro.com/topic/20692-philips-jointspace-api-for-controlling-new-android-tv/

A Fibaro pluginos verzióban pedig email cím alapján találja meg a TV-t és hozzáad egy olyan távirányítót, amiről egyszerre lehet a tv-t is irányítani illetve a hue világítást is.