Danalock V3 okos zár

SALTO Danalock V3 okos zár

Az intelligens ajtózárak neves gyártója, a népszerű Danalock V3-mal lehetővé teszi a lakások, házak, irodák, üzletek, szállodák és apartmanok bejárati ajtóinak távvezérlését. A FIBARO egy egyszerű alkalmazásban összekapcsolja a SALTO Danalock intelligens zárolást a betörésgátló vagy tűzvédelmi rendszerekkel.

Biztonság

A SALTO Danalock zár a meglévő ajtómechanizmusra van felszerelve, ezzel garantálva annak teljes biztonságát. A bejárati ajtón kívül az okos zár nem látható, így beavatatlan szemek észre sem veszik.

Egyszerű dán kivitelével és fejlett AES-256 titkosítási algoritmusával a SALTO Danalock biztonságos, mégis elegáns ajtózárási élményt nyújt. A SALTO Danalock V3  egy globálisan kompatibilis, utólag beépíthető intelligens zár, amelyet az ajtó belsejébe szerelnek fel, és amely mégis lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szokásos kulcsot használják az ajtó bezárásához és kinyitásához.

Legmagasabb szintű biztonság 

A SALTO Danalock az egyetlen intelligens zár a piacon AES-256 biztonsági titkosítással, amely többek között az Apple HomeKit alapkövetelménye. Eltérően más intelligens zárolási megoldásoktól, amelyek hozzáférési kulcsokat tárolnak a memóriában, a Danalock egy megbízható platformmodul (TPM) chipet használ a titkosított kulcsok tárolására.

Legkisebb méret

Esztétikai szempontból pont megfelelő és stílusos: 60 mm átmérőjű és 49 mm magas.

Állapot jelző értesítés

Minden esetben értesítést kaphatunk a belépésről és a kilépésről, és bármikor ellenőrizhetjük a SALTO Danalock V3 okos zár állapotát (nyitva vagy zárva).

Széles körű kompatibilitás 

A SALTO Danalock országspecifikus adaptereket tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy bármely országban használható legyen. Magyarországon a SALTO Smart Lock EURO adapter használata szükséges.


Optimális telepítés

Az automatikus kalibrálás egyszerűsíti a telepítést és garantálja a biztonságos rögzítést.

Rugalmas hozzáférés vezérlés

Hozzáférést biztosíthat más felhasználók számára, akár időlegesen, egyszeri vagy időszakos használatra. És Ön is bárhonnan bezárhatja, feloldhatja és megfigyelheti a zár pillanatnyi állapotát. A Danalock V3 tulajdonosaként korlátlan számú digitális kulcsot hozhat létre családtagjai, barátai, vendégei vagy segítői számára. Programozza az egyes felhasználók hozzáférési szintjét állandó vagy ideiglenes hozzáférés kiválasztásával.

Hosszú élettartamú akkumulátor

A Danalock V3 okos zár akkumulátorának átlagos  élettartama legalább 12 hónap, a napi felhasználástól függően. Az akkumulátor aktuális állapota könnyen megtekinthető az alkalmazásban.