FIBARO intercom intelligens házőrző

A te otthonod, a te várad. Egy békés, biztonságos sziget, ahová bármikor visszavonulhatsz. A hely, amely melegséggel vesz körül és helyet biztosít a téged körülvevő szeretetnek. Teljesen természetes, hogy meg szeretnéd védeni! A FIBARO Intercom-ot épp erre teremtették. Ez a tökéletes designba csomagolt intelligens kaputelefon olyan fantasztikus funkciókkal rendelkezik, amelyek hosszú távon nyűgöznek le.

Multifunkcionális készülék

Mint a dzsinn a lámpásból, a FIBARO Intercom is elpusztíthatatlan és készen áll az élet kihívásaira és kellemetlenségeire, funkcióinak sora pedig sokáig elkápráztat majd.

Kiváló hangminőség

Nagy erőkkel bír: a FIBARO Intercom nem csak lát, tökéletesen hall is. Minden hangot tökéletes tisztasággal továbbít, mintha csak ugyanott lennénk, ahol az intelligens kaputelefonunk.  Az „éber kapuőr” hűséges társként megtanulja és felismeri a hangod és engedelmeskedik az általad előre beprogramozottak szerint. Például kinyitja, vagy épp bezárja az ajtót – és ehhez csak a hangodra van szükség, semmi másra.

Szeretnéd hallani, hogy mit mond a látogatód akkor is ha nem szeretnéd beengedni? A FIBARO Intercom intellinges kaputelefon fantasztikus, minden külső hangot észlel és a rögzített beszélgetés olyan tiszta lesz, mintha csak egy asztalnál ülnétek.

Hangposta

Egy vérbeli „éber kapuőr” semmit sem felejt el! Ha akkor érkezik látogatód, amikor nem vagy otthon, rögzíti az üzenetét, amit akkor hallgatsz meg amikor csak szeretnél.

Felvételek lejátszása

A FIBARO Intercom mágikus ereje nem csupán az otthonod, de a környezetének védelmét is képes ellátni. Megfigyeli a környéket és ha gyanús változást észlel, azonnal jelez és lejátsza a jelenetet. Hát nem csodálatos?

Az „éber kapuőr” sosem alszik, de tudja, hogy neked szükséged van pihenésre. Türelmesen és kitartóan védi otthonodat amíg távol vagy. Ha a telefonod nálad van, mindig megnézheted, ki kopog az ajtódon. Még akkor is, ha hegyek és völgyek választanak el tőle.

FIBARO Intercom alkalmazás

Régen mágikus varázslatnak hívják, manapság alkalmazásnak, de mindegy is mi a neve, azért van, hogy az „éber kapuőrödtől” azt kérj, amit csak szeretnél.

A világ az intelligens kaputelefon szemén keresztül kristálytiszta, a megjelenített kép varázslatosan élénk. Az általa látottakat bárhol, bármikor előcsalogathatod a mobiltelefonodon. A FIBARO Intercom nem csupán kapuőrként funkcionálhat jól, de kiváló besúgó is lehet. Szobába szerelve bármikor kristálytiszta képet kaphatsz arról, ami a szobában történik. Minden apró csínytevésre rájöhetsz, ami az otthonodban zalik, például, hogy ki cseni el a szekrényből a csokit? Valóban a gyerekek csintalankodnak, vagy netán egy manó lakik a lépcső alatt?

Otthon, édes otthon

Szeretnél úgy hazaérkezni, mint egy varázsló a mágikus tornyába? Megoldható! „Éber kapuőröd” minden, csak nem lusta. Mindig készen áll a következő kívánság teljesítésére. Hazaérkezéskor leállítja a riasztó-rendszert, felkapcsolja a lámpákat, bekapcsolja a kedvenc zenédet, vagy bármit, amit csak szeretnél.

Hangvezérlés

A FIBARO Intercom nem csupán egy láthatatlan védelmező, de segítőkész társ is. Bevásárlás után a súlyos csomagok cipelésekor nincs szükség a kulcs keresgélésére, elég, ha kimondod a jelszót, és az Intercom kinyitja neked az ajtót. De csak neked, hiszen a hangod és a jelszó együtt szükséges a cél eléréséhez.

Nos, tulajdonképpen még beszélgetni sem kell vele, ha nem szeretnéd, hogy a szomszédok meghallják. Ahogy az ajtó közelébe érsz, a FIBARO Intercom érzékeli a telefonod (bluetooth-on keresztül), és kinyitja az ajtót.

Távirányító

Az Intercom alkalmazás lehetőséget nyújt arra, hogy távolról is kapcsolatba lépj a videós kaputelefonoddal. Nem kell azon aggódni, hogy valamelyik családtagod elfelejtette a kulcsát magával vinni. Küldd el a kérést az „éber kapuőrödnek”, és az kinyitja az ajtót a feledékeny szeretteidnek.

Álmodtál már valaha egy láthatatlan szellemről, aki figyel a gyermekeidre amíg nem vagy otthon? Nos, a FIBARO Intercom erre azért nem kapható, de értesíteni tud, ha a gyerkőcök hazaértek, így minden nap megajándékoz egy kis megkönnyebbüléssel.

Külön kód mindenkinek

Azoknak, akikben megbízol, adhatsz külön PIN kódot, amivel engedélyt adsz az intelligens kaputelefonodnak, hogy beengedje őket.

Alkalmazás a családtagoknak

Rajtad kívül természetesen más is kezelheti a FIBARO Intercom-ot. Engedélyt adhatsz a családtagjaidnak, hogy használják ugyanazt a varázslatot, amit te. Hoppá, nem is varázslat…. már alkalmazásnak hívják!

Ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak

A FIBARO Intercom varázslatos ereje megállíthatatlan! A legnagyobb melegben és kőkemény fagyban is ugyanúgy rendelkezésre áll. Semmi sem vonhatja el a figyelmét, sem hó, sem eső, sem por nem állíthatja meg. Sőt, a FIBARO Intercom, mint egy vérbeli kapuőr, sosem aggódik! Ha két bejáratod van, mindkettőt képes kontrollálni, bízd rá nyugodtan!

Biztonságos otthon

A FIBARO Intercom tökéletes szövetséges az értékeid megóvására. Semmi sem marad észrevétlen őrző szemei előtt – a legkisebb mozgolódás, vagy rosszul bírt PIN-kód is rögzítésre kerül.

Integráld a
kamerarendszerrel!

Ha szeretnéd, integrálhatod a meglévő kamerarendszereddel, így egyesült erővel teljeskörű biztonságban tudhatod a családod és értékeid. Semmi sem kerülheti el az éber figyelmet.

FIBARO Intercom valóban egy mágikus masina, de nincs szükség különleges képességekre ahhoz, hogy irányítani tudd. Telepítő szakembereink mindenben a rendelkezésedre állnak az eszköz bekötésétől egészen a különböző rendszerekbe való integrálásig.

A Te FIBARO Intercom-od

Az új „éber kapuőröd” éles látásával, tökéletes memóriájával és a folyamatos rendelkezésre állásával a legnagyobb segítséged lehet a mindennapokban. Segítségével nem kell aggódnod: családod és otthonod biztonságban van.