A Smartme

Miért a Smartme?

Vállaljuk a felelősséget az általunk végzett munkáért, függetlenül attól, hogy a Megrendelő, vagy a generálkivitelező illetve a fővállalkozó hív. Megjelenünk a munkaterületen, és a tényleges Megrendelő érdekeit szem előtt tartva, becsülettel elvégezzük feladatainkat.

Prémium szolgáltatás

Hosszú távú koncepciónk része, hogy minőségi, prémium kategóriájú szolgáltatást nyújtsunk partnereink részére.

Innovatív megoldások

Szakmai fejlődésünk, innovatív megújulásunk alapja, ügyfeleink véleménye, ami kijelöli számunkra az előrehaladás útját.

Szakmai tapasztalat

Hiszünk abban, hogy az évek óta felhalmozott szakmai tapasztalatunk, munkatársaink képzettsége, párosulva a korrekt üzleti magatartással, a legjobb műszaki megoldást nyújtja a piacon.

Hosszútávú üzleti kapcsolatok

A tegnap érkezett vevő a ma elvégzett kiváló és alapos szakmai munkának köszönhetően a jövőben is számíthat ránk.

A csapatunk

Csapatjátékosok, akiknek a munka területén közös a célkitűzésük, egymással szemben segítőek, és egy emberként törekszenek arra, hogy szinergiában tudják teljesíteni a feladataikat és ezáltal a SMARTme minden projektjét sikerre vigyék.

Szikra Gábor

vezető mérnök szakértő
Okosotthonra vágyik? Ha kiforrott elképzelése van arról, hogy milyen rendszert szeretne, akkor forduljon hozzám egyéni igényfelmérésre. Ha pedig szeretné megismerni milyen funkciókat valósíthat meg, akkor a FIBARO okosotthon csoportos bemutatón várom szeretettel! Ajánlatért hívjon engem: +36 (20) 369-8612

Nagy Dániel István

mérnök üzletkötő

Alakítsuk ki közösen az Ön személyes igényeinek megfelelő okosotthon rendszert: az online igényfelmérés során az adott ingatlanra a felmerülő egyedi igényeket és hozzá a megvalósíthatósági lehetőségeket össze tudjuk egyeztetni, hogy az árajánlat egy önmagában működő rendszert foglaljon magába. Hívjon tanácsadásért a +36 70 518 5723 telefonszámon vagy írjon nekem a daniel.nagy@smartme.hu e-mail címen.

Czibere Kornél

kereskedelmi vezető
Elsősorban a FIBARO okosotthon rendszerek Magyarországi képviseleteként maga a márkanév bevezetésén, és a belföldi telepítői hálózat kialakításán dolgozom. Keressen bizalommal, ha Ön is szívesen csatlakozna a FIBARO telepítői hálózatunkhoz! Hívjon engem: +36 (70) 466 0656

Móró Katalin

marketingvezető
A FIBARO márka bevezetése és népszerűsítése az én feladatom, igyekszünk minél több csatornán híreinkről tájékoztatni a szakembereket és az érdeklődőket. Kövessen minket a Facebookon és az Instragramon, olvassa okosotthon blogunk érdekességeit!