Letölthető Fibaro programok

Termosztátok vizsgálata

 A funkció rövid ismertetése

Ha a Z-Wave hálózati kommunikáció bármely okból belassul, és éppen állítva van a termosztát, akkor előfordulhat, hogy téves adatokat további a saját állapotáról a központ felé. Ezt kiküszöbölendő készült a termosztát vizsgálat jelenet.

A funkció pontos működése

A termosztát idejét és működési módját adott időközönként automatikusan átállítja. Így a termosztát nem terheli feleslegesen téves adatokkal a központot.

A funkciók supportja

A programot megírása után teszteltük, ami során a felmerülő problémákat javítottuk, a jelenlegi verzió a kezdeti problémáktól mentes. Emellett hosszas használat során előfordulhatnak olyan hibák, melyek a teszt során nem tudtak érvényre jutni. Minden ilyen hiba esetén vegye fel azonnal a kapcsolatot a SmartMe support csoportjával a fibaro@smartme.hu e-mail címen!

A “Termosztátok vizsgálata” Toolbox az ALAP PROGRAM CSOMAG része, amelyett INGYENESEN tudsz letölteni, amennyiben elvégezted a Smartme Kft. FIBARO okos otthon telepítői oktatást, és a Smartme Kft.-től vásárolsz FIBARO Home Center okos otthon központot.