Régi telefonos és tabletes applikációba történő bejelentkezés

 

Töltsük le a Fibaro App-ot telefon/tablet készülékünkre.
Indítsuk el az app-ot, ha először indítjuk az applikációt, akkor válasszuk a „Configure” gombot. Ha már konfigurált központhoz szeretnénk kapcsolódni, nyomjunk a „Connect” gombra.

Ha még nem hoztunk volna létre „Fibaro ID” fiókot, akkor az alábbi linken hozzunk létre egyet: https://id.cloud.fibaro.com/registration ez szükséges a távoli elérés biztosításához.

A „Fibaro ID” független a központi egység „Superuser” és „User” fiókok belépési adatától (a régi app esetében)

A „Fibaro ID” fiókon hozzuk létre az összerendelést a központi egység és a fiók között azzal, hogy a fiókhoz hozzárendeljük a HC-t a s/n és MAC address adatok megadásával.

FIGYELEM:
A „Fibaro ID” e-mail címe, és jelszava fontos adat. Ugyanis a Home Center összerendelése a „Fibaro ID” felhőben történi, és addig nem lehet újabb „Fibaro ID”-hoz csatolni a központot, amíg az előzőről el nem távolították. A „Fibaro ID” elvesztése esetén csak az anyacég jogosult -többlépcsős biztonsági azonosítási protokoll után- eltávolítani az összerendelést.

Adjuk meg a „Fibaro ID”-hoz tartozó emailcímet.


Adjuk meg a „Fibaro ID”-hoz tartozó jelszót.

Válasszuk ki azt a Home Centert amire kapcsolódni szeretnénk

Írjuk be a „superuser”/”user”-hez tartozó belépési adatokat

Ha „User”-ként szeretnénk belépni, a „Superuser” által létrehozott felhasználónév és jelszó párossal történik a bejelentkezés (itt a felhasználónév nem az e-mail cím mint a Superuser esetében), tehát azt a „Superuser”-nek előre létre kell hoznia a Fibaro Home Center webszerveres felületen.

Az első bejelentkezést mindig lokális hálózati hozzáférés mellet tegyük meg.