FIBARO okosotthon - Blog

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

5 hely, ahol hasznos egy okosgomb

A FIBARO Button - Okos gomb végre elérhető, de most mégis egy kis segítségre van szüksége. Találjunk neki megfelelő helyet!

fibaro button

 

Konyha

A konyha egy igazán tökéletes hely a FIBARO Button számára, nagy segítséget nyújt a konyhai feladatok közben. Maszatos kézzel nem szívesen fogjuk meg az ablak kilincsét, vagy nyomjuk meg a villanykapcsolót és a rádiót sem fogjuk bekapcsolni. Na de, mi a helyzet a páraelszívóval? Ne kenjük össze azt sem. Mindezt egy eszköz érintésével tudjuk irányítani, így nem lesz minden maszatos a kezünk nyomán. Tegyük az ajtó mellé, a konyhaszekrény ajtóra, vagy akár tehetjük a mosogató mellé, hogy könnyedén felkapcsoljuk a fényeket, vagy a konyhagépeket, vagy…

Mit lehet vele vezérelni: okos szemetes, fények, zene, TV, ventillátor

 fibaro button

Hálószoba

Rögzítsd a gombot az éjjeliszekrényedre vagy a falra az ágyad mellett és garantáltan soha többet nem akarsz kibújni az ágyból! A gardrób szekrény is egy opció lehet, ha hatékonyan és kreatívan szeretnéd összekötni a különböző fénytípusokat például a többszínű LED-et a hagyományos fényforrással. Keltsd életre a gardróbod!

Mit lehet vele vezérelni: fény, zene, termosztát, okos sötétítés, ventillátor

 fibaro button

Bejárat mellé

A FIBARO Button-t a hálószobában vagy a folyosón a hagyományos kapcsoló mellé elhelyezni jó ötlet hiszen megszokásból úgyis nyúlunk a kapcsoló felé. Ha a bejárati ajtó mellett helyezzük el, megspórolhatunk magunknak számtalan sok elvesztegetett percet, egy gombnyomásra mindent le tudunk kapcsolni, nem kell körbefutni a lakáson távozáskor, érkezéskor pedig mindent bekapcsolhatunk egy csapásra.

Mit lehet vele vezérelni: termosztát, zene, fények, elektromos kandalló

 fibaro button

Nappali

Milyen vagány lenne, ha a mozi este valóban mozi élményt adna, miközben csak a nappaliban ülünk? Ne menj ma sehova, programozd fel a FIBARO Button-t arra a cselekvéssorozatra, ami nem hiányozgat egy mozizáshoz, helyezd el a dohányzóasztalon, nyomd meg a gombot és élvezd munkád gyümölcsét – kellemes mozizást!

Mit lehet vele vezérelni: elektromos kandalló vagy ventilátor, TV, zene, fények

 fibaro button

Fürdőszoba

Azzal, hogy a fürdőben ki tudunk jelölni egy helyet a Button számára, már önmagában megnyugtató érzés. Helyezd el a kád mellé, vagy a fő villanykapcsolóhoz, vagy ahova esztétikailag odaillőnek gondolod. Dőlj hátra, és élvezd az időt, amit magadra fordíthatsz, relaxálj egy kicsit.

Mit lehet vele vezérelni: lefolyó dugasz, fény, zene, vízvezeték főcsap

 fibaro button

+1 TIPP:
A FIBARO Button-t, mint pánik gomb is használhatod, ha szükséges. Például, ha egy pirosat helyezel el a fürdőben, konyhában, hálószobában, pincében vagy bárhol, megnyomásával azonnal értesítheted a mentőket, rendőröket vagy vészjelzést adhatsz le a családod tagjainak egy nem várt vészhelyzet bekövetkeztekor.

Segíts a Button-nak helyet találni lakásodban! Hova tennéd és mit vezérlenél vele?

(A bejegyzésben felhasznált összes fotó Robyn T., FIBARO felhasználó jóvoltából jöhetett létre.)

Kapcsolódó elemek


Keresés

Reblog feed

Facebook