Ne fűtsd az utcát!

Te is mérgelődsz amikor a konyhában túl meleg, a nappaliban pedig túl hideg van? Hiába állítod be a termosztátot, nem sikerül az egyes helyiségek hőmérsékletét megfelelően szabályozni. Erre nyújt most praktikus megoldást a radiátorokra szerelhető FIBARO thermo szelep.

A FIBARO radiátor termosztát végre átveszi tőlünk azt a feladatot, hogy minden helyiségben egyesével próbáljuk beállítani a radiátorok intenzitását, annak érdekében, hogy elérjük a kívánt hőmérsékletet.

A FIBARO radiátor termosztát legtöbb európai szerelvényre egyszerűen felcsavarható, mindössze két elemmel működik, és persze az okos termosztáttal vezeték nélkül tartja a kapcsolatot. A saját szabályozójával könnyedén beállíthatjuk a kívánt hőfokot, és így végre a termosztát nem csak a saját hőmérője alapján kapcsolja ki-be a kazánt, hanem a raditátorokon elhelyezett szelepek is küldik folyamatosan a jelet. Kvázi minden szobánk külön fűthető lesz.

Ez persze nem csak arra jó, hogy végre bármelyik helyiségben komfortosan érezzük magunkat, pedig ugye ez is egy fontos szempont. Hanem a fogyasztásunkat is csökkenthetjük, akár 30%-kal.
Az okos kis szelep még azt is érzékeli, hogy például kinyitjuk az ablakot, és gyorsan jelzi a termosztátnak, hogy ne akarja az utcát is kifűteni. Majd ha vége a szellőztetésnek, akkor máris küldi a jelet, hogy ismét kapcsolhatja vissza a fűtést a megfelelelő szintre. Ráadásul a Fibaro App segtségével mobilodról távolról is ellenőrizheted vagy befolyásolhatod a működését.