Jelentkezés FIBARO okosotthon személyes igényfelmérésre

Köszönjük érdeklődését a FIBARO okos otthon rendszer iránt! Kíváncsi, hogy megoldható-e az elképzelése?

Cégünk a FIBARO otthonautomatika rendszer disztribútoraként egyéni igényfelmérést és tanácsadást végez az okosotthon rendszer iránt érdeklődők számára.

2020. áprilisától a FIBARO okosotthon egyéni igényfelmérést ONLINE videokonferencia formájában tartjuk a koronavírus miatt hirdetett vészhelyzetre való tekintettel.

Alakítsuk ki közösen az Ön személyes igényeinek megfelelő okosotthon rendszert: az online igényfelmérés során az adott ingatlanra a felmerülő egyedi igényeket és hozzá a megvalósíthatósági lehetőségeket össze tudjuk egyeztetni, hogy az árajánlat egy önmagában működő rendszert foglaljon magába. Az online igényfelmérés és árajánlat készítés díja: 5.000 Ft – amelyet előre kérünk átutalni. Amennyiben pedig később megrendeli tőlünk a személyre szabott okos otthon rendszerét, akkor ez a díj levonásra kerül.

Várjuk jelentkezését online igényfelmérésre és tanácsadásra Nagy Dániel mérnök üzletkötő kollégánknál a +36 70 518 5723 telefonszámon vagy a lenti űrlapon!

Ha még csak most ismerkedik a FIBARO okosotthon rendszer által nyújtott lehetőségekkel, akkor figyelmébe ajánljuk MINTAKALKULÁCIÓINKAT. Ha már kellően kiforrott elképzelései vannak, hogy mit szeretne megvalósítani, akkor szeretettel várjuk egyéni tanácsadásra online videokonferencia formájában, ahol személyre szabottan az Ön álmainak és lehetőségeinek megfelelő FIBARO okos otthon rendszert tudunk tervezni. Kérjük, hogy olvassa el előtte:

GYAKRAN FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK AZ IGÉNYFELMÉRÉS ELŐTT

Jelentkezzen most egyéni igényfelmérésre!

Adatvédelmi szabályzat:

3 + 1 = ?