Intelligens klímavezérlés

A forró nyári napokon bizony jól jöhet a lakásban a klíma használata. Hogyan lehetne ezt is okosan és energiatakarékosan használni a FIBARO okos otthon rendszer segítségével?

  • Kellemes otthonlét: automatikusan kapcsoljon be a klímaberendezés, ha a FIBARO Motion Sensor a lakáson belül mozgást érzékel, tehát otthon vagy és a lakás hőmérséklete magasabbra emelkedne, mint 25C. Rögtön kellemesebben fogod érezni magad.
  • Ne hűtsd az utcát: a meleg ellenére az ablakokat is muszáj kinyitni, hiszen friss levegőre mindenképp szükség van. Állítsd be úgy az okos otthon rendszerbe kapcsolt klíma berendezésedet, hogy kapcsoljon ki, hogy ha valamelyik ablakot kinyitják.
  • Hűvös hazaérkezés: Ha az Intesis klímavezérlővel a légkondícionáló berendezésedet a FIBARO okos otthon rendszerbe kapcsolod, akkor akár távolról is irányítani tudod. Szeretnéd, hogy kellemes hűvös lakás fogadjon a hazaérkezéskor? Kapcsold be a klímát már hazaúton egyszerűen a FIBARO Home Center alkalmazásban!
  • Tarts állandó hőmérsékletet: állítsd be úgy az FIABRO okos funkciót, hogy ha 23C fölé menne a hőmérséklet, akkor ereszkedjenek le a redőnyök és kapcsoljon be a klímaberendezés

Az Remotec ZXT-600 univerzális infravörös vezérlő lehetővé teszi szinte bármilyen split-klíma berendezésteljes helyi integrációját a FIBARO otthon automatika rendszerekbe.

Milyen eszközzel valósítható meg?

FIBARO Door/Window Sensor – Nyitásérzékelő,

FIBARO Roller Shutter

FIBARO Motion sensor – mozgásérzékelő

FIBARO Home Center Applikáció

Remotec ZXT-600 KLÍMAVEZÉRLŐ