Otthonodnak csak a képzeleted szab határt

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne egy dzsungelben lakni, vagy álomra hajtani a fejed a sarki fények játéka alatt?

A FIBARO RGBW modul egy színes LED csík vezérlő, amely szivárvány összes árnyalatát elhozza otthonodba, sőt még annál is többet.

Milyen lehetőségek rejlenek az FIBARO RGBW modulban?

  1. Legyen az óceán fenekének mélykék hangulata, amire vágysz, vagy az augusztus 20-ai tűzijátékok zsongása. A FIBARO RGBW modullal előre felprogramozott jelenetek alapján fog váltakozni szobáid színe.
  2. Nem csak drasztikus színmódosításra kell gondolni, hupililára, vagy smaragdzöldre. Otthonod fényének a melegségét is könnyedén változtathatod a FIBARO RGBW modullal. Legyen inkább kékes vagy meleg barack?
  3. Amazon Alexa hangvezérlőddel, akár már egy kósza mondattal átváltoztathatod fürdőszobád egy relaxációs helyiséggé.

Mitől több a FIBARO RGBW modul, mint a többi színes LED vezérlő?

Nevéből adódóan a FIBARO RGBW modul az RGB – red, green, blue (tehát piros, zöld, kék) színek kombinációjából épül föl. Ez a színmodell az alapja a legtöbb kijelző színösszetételének manapság, úgy mint a számítógépeknek, TV-knek, digitális kameráknak, és LED kijezőknek.

De a három színen kívül, az RGBW modul tartalmazza a white, azaz fehér színt is, aminek hozzáadásával színtompítás is elérhető, ha nem élénk zöldre, hanem valami megnyugtató lágy tavaszi színre vágyunk. Ugyanez fordítva is igaz, a tompítást lejjebb véve felpezsdíthetjük a hangulatot egy forró pirossal.

Mi több az RGBW modullal a fény erőssége is szabályozható, valamint mind az a FIBARO eszközöknél már szokássá vált energiamérésre is szolgál.

Az esőerdőtől a sarki fényig

Látogass el a FIBARO oldalára és próbáld ki a különféle fényjeleneteket, amelyeket az RGBW modullal meg tudsz valósítani.