Elindult a FIBAROval kompatibilis eszközök internetes adatbázisa

Elindult a FIBARO Compatibility internetes platform, amely segítséget nyújt a FIBARO felhasználói és telepítői számára, hogy egy kiterjedt és széleskörű rendszert hozzanak létre úgy, hogy más gyártók eszközeit is integrálják a FIBARO okos otthon rendszerhez.

A FIBARO Compatibility egy kényelmesen használható internetes platform, ahol megtalálható a FIBARO intelligens otthon rendszerével kompatibilis eszközök adatbázisa. A támogatott eszközök platformja segítséget nyújt mindazoknak, akik FIBARO okos otthon rendszerüket ki szeretnék bővíteni más gyártók eszközeivel is.

FIBARO Compatibility – tisztelgés az okos otthon eszközök gyártói felé

Ez idáig a FIBARO Compatibility adatbázisa 266 gyártó 1286 eszközét tartalmazza a világ minden tájáról, és ez a szám folyamatosan növekszik. Egy ekkora adatbázis lehetővé teszi, hogy egy okos otthon rendszer tulajdonosa szinte minden eszközt megtaláljon, melyre szüksége lehet.
A platform hatékonyságát a speciális szűrőkkel történő keresés biztosítja, hiszen akár az eszköz típusa, a márkája, a kommunikációs szabványa alapján is kereshetünk. Ezeknek a keresési szűrőknek köszönhetően ellenőrizhetjük, hogy például az ajtó vezérlőegység csatlakoztatható-e a FIBARO Home Center központhoz anélkül, hogy bármilyen működési problémába ütközne.

A kompatibilitás adatbázis kiváló megoldás a telepítők és az építészek számára is, akik ezáltal már a tervezési fázisban képesek a megfelelő berendezéseket kiválasztani az ügyfél számára és meggyőződhetnek arról is, hogy a teljes rendszer megfelelően fog működni.

Nyitott platform a felhasználók számára

A FIBARO Compatibility egyben olyan hely is, ahol a felhasználók kapcsolatba léphetnek a FIBARO-val és megoszthatják észrevételeiket, bejelenhetik az esetleges hibákat, vagy segíthetnek bővíteni a listát új termékekkel. Ebből a célból a FIBARO létrehozott egy e-mail címet: compatibility@fibaro.com

A szolgáltatást megalkotók szándéka az volt, hogy egy széleskörű és átfogó webes eszközt biztosítson a világ minden tájáról érkező ügyfelek számára, ezért az online szolgáltatás jelenleg angol nyelven érhető el, azonban a platform a jövőben egyéb nyelveken is olvasható lesz.