Jó reggelt, okosotthon!

A FIBARO olyan termékeket és megoldásokat kínál, amelyekkel házunk vagy lakásunk különböző helyiségeiben használva biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi. A mozgásérzékelők és a nyitásérzékelők összehangolt működése minden helyiségben hasznosak lehetnek, nemcsak betörés esetén, hanem jelentősen fokozhatják a kényelmünket. Az intelligens kapu vezérlés igencsak megkönnyíti a mindennapi életet, egyre többen használják – így van ez az intelligens árnyékolásvezérléssel is. Lássuk, miben is segíthet nekünk!

A FIBARO okosotthon rendszer redőnyök és a árnyékolók vezérlésére is rendkívül egyszerűen és praktikusan alkalmazható – amellyel egész ház vagy lakás biztonságát megőrizhetjük, illetve kényelmünket biztosíthatjuk.

Néha nehezen indul a nap, de a FIBARO Home Center 2 és a Roller Shutter 3 megfelelő integrációja lehetővé teszi, hogy a felkelő nap fénye kíméletesen ébresszen minket. Az Fibaro okosotthon rendszer tanúsított telepítője megfelelő programozási tudással rendelkezik, ezért az egyéni igényeket figyelembe véve tervezi meg a „jóreggelt!” jelenetet. Általános kérés szokott lenni: a redőny lassan emelkedjen fel, a napsugarak csak fokozatosan engedjük be a hálószoba ablakán, hogy ne egy hirtelen zörrenésre, hanem egy fokozatosan erősödő fényre ébredjen fel az okosház lakója. Aki szeret zenére ébredni, nincs is egyszerűbb dolog, mint egy lejátszót csatlakoztatni a Fibaro okosotthon rendszerhez, így szintén fokozatoson hangosodó zenére – akár a kedvenc előadónk hangjára – ébrendhetünk… nem morcosan, hanem mosolyogva 🙂

Kétségtelen, hogy az egészségmegőrzés és a biztonságérzet mindenki számára a legfontosabb. Egy erős vihar vagy egy váratlan eső akár komoly vízkárokat is okozhat egy lakásban – de nem az okosotthonban! A FIBARO okosotthon rendszer egy integált időjárás állomással integrálva képes arra, hogy bezárja a motoros ablakokat és redőnyöket a Roller Shutter 3 modul segítségével.

A FIBARO okosotthon rendszerrel ráadásul megtakarítást is elérhetünk a házi kasszában, hiszen az intelligens árnyékolással és fűtésvezérléssel télen is nyáron is optimális hőmérsékletet biztosíthatunk otthonunkban. Ideális jelenet: távozunk otthonról, az ablakok automatikusan bezáródnak, a légkondi vagy éppen fűtés passzív módba kapcsol – ez egy igazán egyszerű példa arra, hogy hogyan tudjuk csökkenteni az energiafogyasztást FIBARO okosotthon rendszerre. A mindennapi életünk kényelmében nagyban hozzájárulhatnak ezek az apró dolgok.

Ismerje meg Ön is a FIBARO okosotthon rendszer lehetőségeit!