CES Innovációs díjat nyert a FIBARO

A CES szakkiállítás szervezője New Yorkban bejelentette, hogy két FIBARO termék is elnyerte a CES 2019 innovációs díjat. A „smart implant – intelligens implantátum” az „okos otthon” kategóriában, a FIBARO Home Center alkalmazás pedig „szoftver” kategóriában győzött.

A díjazott FIBARO termékek innovatív megoldásokat kínálnak az IoT-ben és okosotthon témakörben is. A Smart Implant ebben az évben került bemutatásra Berlinben az IFA-n, ahol a felhasználók és az újságírók is nagy érdeklődést tanúsítottak. Ez az aprócska FIBARO termék bármely elektromos eszközt képes FIBARO rendszerbe integrálhatóvá tenni. Az intelligens implantátumnak köszönhetően akár egy régi lemezjátszó, tűzhely, videófelvevő vagy kávéfőző is vezérelhetővé válik a FIBARO alkalmazáson keresztül.

A FIBARO Home Center alkalmazás – a CES 2019 innováció díjas szoftverének –  hivatalos bemutatója a 2019-es CES-en lesz.  Ez a szoftver új alapokra helyezi majd a FIBARO okosotthon rendszerek menedzselését.

„Boldogok vagyunk, hogy a FIBARO által Lengyelországban fejlesztett megoldások ilyen kiemelkedő elismerésnek örvendenek szerte a világban. Egy olyan intézmény díja, mint a Consumer Technology Associasion – amely évek óta a világ legrangosabb technológiai vásárát, vagyis a CES-t szervezi Las Vegasban, hatalmas megtiszteltetés. Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a FIBARO az egyik leginnovatívabb márka a világon.”

– nyilatkozta Krzysztof Banasiak, a FIBARO igazgatótanácsának tagja

Az innovációs díjakat a Las Vegas-ban megrendezésre kerülő – a világ legnagyobb elektronikai vásárának megnyitóján jelentik be.

A FIBARO a CES-en 2019. január 8-11 között lesz jelen.