Adjuk meg a módját a Valentin napozásnak

Vannak az évnek bizonyos napjai, amikor fontos a megfelelő hangulat megalapozása. Ide tartozik a Valentin nap is. Készülhetünk finom vacsorával, egy szál rózsával vagy egy egész csokorral, a legszebb fülbevalót vehetjük ajándékba, de ha nem teremtjük meg az alaphangulatot, akkor nem lesz akkora a meglepetés. A FIBARO segít megalapozni az estét, de a többi már rajtad múlik!

A FIBARO okosotthon rendszer a hangulat létrehozásában is segítségünkre lesz. Akár egy szobáról, egy konyháról, egy hálószobáról, egy fürdőről vagy az egész lakásról beszélünk, egy romantikázós jelent alkalmazása fokozhatja a hatást.

Ismerjük a lakásunk adottságait, gondolkozzunk el a pontos menetrenden, hol fogadjuk párunkat, hol vezetjük el a lakásban, hol történik a vacsora, hova ülünk le romantikázni. Az adott útvonalon pedig beállíthatunk romantikus fényeket, különböző szerelmes dalok szólhatnak különböző szobákban. A vacsora során végeztével a kávégép egy telefonon történt gombnyomásra lefőzi a kávét. A nappaliban történő romantikázást pedig a kandalló automatikus elindulása teszi igazán könnyeddé.

Te hogyan kápráztatnád el választottad az okosotthon adta lehetőségeket használva?