Hogyan lehet még kényelmesebb a FIBARO okos otthon rendszered?

A FIBARO Marketplace egy egyedülálló hely, ahol avilág minden tájáról programozók és rajongók sokasága közzéteszi a különböző technológiákat és rendszereket integráló munkájukat.  A piacon elérhető integrációk száma folyamatosan növekszik a FIBARO rendszer nyílt szerkezete miatt. Bemutatunk néhány érdekes integrációt, amelyet érdemes kipróbálni

LOOKO2 – Home Center 2-vel integrált szmog érzékelő (Paweł Wroński)

Ez a viszonylag egyszerű integráció kihasználja a LookO2 szmog érzékelő által kínált óriási lehetőségeket. Ha bizonyos mértékű légszennyezést érzékel, az érzékelő riasztást vált ki, amelyet egy sor esemény követhet. Képzeld el, hogy egy automatikusan aktivált levegőtisztító rendszer vagy az automatikusan vezérelt ablakok záródnak, amikor a szmog szintje veszélyes értéket ér el. Mindez egy egységes FIBARO Home Center 2 környezetben.
Letöltés: https://marketplace.fibaro.com/items/looko2-air-quality-sensor

Yamaha Universal MusicCast – zene az otthonodban (Liam Devlin)

A munkához illő megfelelő zene egyedülálló hangulatot adhat Neked és családodnak. Érdemes a Yamaha Music Cast sorozatból származó eszközöket használni erre a célra. A virtuális eszköznek köszönhetően a felhasználó sokkal szélesebb körben talál lehetőségeket. A zene lejátszás vezérlése a FIBARO Home Center 2 segítségével teljesen új lehetőségeket teremt a többi rendszer integrációjához. Szeretnéd, ha kedvenc zenéd üdvözölne, amikor nyitod az ajtót az otthonodba lépve? Vagy talán hangulatos zenét szeretnél hallani a kertben, mikor sötét lesz? Ez most már mind lehetséges, köszönhetően Liam Devlin megoldásának.
Letöltés: https://marketplace.fibaro.com/items/yamaha-amplituner

Husqvarna Automower Connect – célunk a gyönyörű gyep (Pieter Hoekstra)

Nem kell senkit sem meggyőzni arról, hogy egy igazi zöld gyep minden ház büszkesége lehet. Bár ahhoz, hogy ez megtörténhessen, azt megfelelően kell karbantartani és gyakran vágni. Most, a Husqvarna Automower Connect és a FIBARO intelligens otthoni rendszer segítségével ez rendkívül könnyű. Szeretnéd, hogy automatikusan beinduljon az öntözés, mikor végeztél a fűnyírással? Szeretnéd, hogy közvetlenül naplemente után induljon el a fűnyírás? Azt tudtad, hogy a füvet nem szabad közvetlenül az eső után nyírni? Semmi gond! Most, Pieter Hoekstr virtuális gépével, a Husqvarna fűnyíróval, több érzékelővel és a FIBARO rendszerrel, ez valóban lehetséges.
Letöltés: https://marketplace.fibaro.com/items/husqvarna-automower

Dyson Bladeless Tower Fan – A dizájner légkondicionáló készen áll arra, hogy az intelligens otthoni rendszereddel együtt dolgozzon (Aik Leong Khoo)

Gyakran nagyon nehéz megfelelő hőmérsékletet biztosítani, ami lehetővé teszi a mindennapi tevékenységek könnyebb végzését, különösen nyáron. Pontosan ezért a Dyson hűtőberendezések gyártói készítettek egy mobil klímaberendezést, amely kiválóan teljesít. Most már nem kell kivágni a falakat, és nem kell a lakásod szerkezetét komplex HVAC rendszerek követelményeihez igazítanod. Felejtsd el a régi generációs klímaberendezéseket, és tekints előre a jövőbe. Mostantól integrálhatod a FIBARO rendszered a Bladeless Tower Fan design légkondicionálóval. Tervezz jelenetek, amelyek megfelelnek az elvárásaidnak! Állítsd be a légkondicionálót, hogy hűtse le a helyiséget, mielőtt hazaérkeznél a munkából. Szeretnéd, hogy az ablakok bezáródjanak, amikor a klíma be van kapcsolva – nem probléma. Az otthonod a képzeleted.
Letöltés: https://marketplace.fibaro.com/items/dyson-bladeless-tower-fan-ir

Az integrációk lehetősége szinte korlátlan. Arra buzdítalak, hogy látogass el a Marketplace-ünkre, ott valószínűleg olyan megoldásokat is találsz, amelyek hasznosak lehetnek az intelligens otthonodban. Ha nem, akkor ösztönzünk arra, hogy olyan megoldásokat hozz létre, amelyeket meg is szeretnél osztani más felhasználókkal.