Okos konnektor - FIBARO Wall Plug

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

okos konnektor

 

A FIBARO Wall Plug egy távoli elérésű kimeneti adapter. Bármely, 2500W felvett teljesítményt meg nem haladó elektromos készülék csatlakoztatható hozzá. Rendelkezik fogyasztásmérési funkcióval; rendkívül kis mérete és esztétikus megjelenése egyedivé teszi a piacon kapható, hasonló elven működő eszközök között.

Minimalista design 

A FIBARO Wall Plug egy igazi mestermű. A mérnöki szakma egy olyan okos konnektora, amelyet extrém körülmények között teszteltek. A kristály RGB LED gyűrű tájékoztatja Önt a csatlakoztatott eszköz aktuális elektromos terheléséről, energiafogyasztásáról.

 

  
Energiatakarékossági funkciók


okos konnektorPillanatnyi fogyasztás
A központi vezérlőegység felületén ellenőrizheti a pillanatnyi energiafogyasztást. Ezzel lehetőséget ad a felhasználónak, hogy monitorozza és hatékonyan megtervezze az energiafelhasználási költséget.

Energiafogyasztási adatok összehasonlítása
A FIBARO okos otthon rendszerbe csatlakoztatott eszközök energiafelhasználása kördiagramon is megjeleníthető.

 


okos konnektor

Gyerekbarát kialakítás

A FIBARO Wall Plug gyerekbarát kialakításának köszönhetően megóvja a babákat, kicsiket attól, hogy a kíváncsiságuk során baleset érje őket.


Vezeték nélküli frissítés

A FIBARO Home Center 2 segítségével a Wall Plug vezeték nélkül frissíti önmagát és adatstruktúráját (firmware), amely lényegében a működéséért felel, tehát még a dugaljból sem szükséges eltávolítani az eszközt.

 

 

 

fibaro wall plug


Hiba esetén riasztás


fibaro wall plugA FIBARO Wall Plug - Okos konnektor a legbiztonságosabb dugalj, mert az illesztett eszköz esetleges meghibásodásakor a központi vezérlőegység azt azonnal automatikusan lekapcsolja. Közvetlenül azután, hogy a dugalj lekapcsolja a hibás eszközt, értesítést küld az eseményről a megjelölt felhasználók részére (SMS vagy email, de a szolgáltatás nem minden országban érhető el).


A FIBARO Wall Plug tartalmaz egy beépített hőmérséklet érzékelőt, amely 55C˚ felett jelez, illetve szintén figyelmeztet, ha 2500W fölé emelkedik az energiafogyasztás.

 

 

 

Bővebb információkért és árakért kattintson az alábbi "Érdekel" gombra!

fibaro wall plug

fibaro wall plug

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Ha változik a program
Felhasználási javaslat 2: Kényelmes távozás
Felhasználási javaslat 3: Energia megtakarítás
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Használati útmutató

Keresés

Facebook