FIBARO Dimmer 2 – Fényerőszabályzó modul

Sokoldalú fényerőszabályzó

FIBARO Dimmer 2 egy olyan speciális fényerőszabályzó modul, melyet világítási körök vezérlésére terveztek. Segítségével automatizálhatjuk, időzíthetjük, illetve távolról kapcsolhatjuk és szabályozhatjuk a rákötött fényforrásokat.

A modulhoz hagyományos LED-es és kompakt fényforrás egyaránt csatlakoztatható, továbbá teljesítménymérési –, fogyasztásmérési funkcióval is rendelkezik, így energiaköltségeinket könnyebben optimalizálhatjuk.

FIBARO Fényerőszabályzó modul beszereléséhez nincsen szükség nullvezetékre, ezért meglévő otthonok világítási köreibe is, átalakítás nélkül is, könnyen beépíthető. A modul maximális kapacitása 250W.

Felhasználási ötletek

Éjszakai fény

Ismerős az érzés, amikor az éjszaka kellős közepén kimegy a mosdóba és vakító fény fogadja a villany felkapcsolásakor?
Vagy épp ezt elkerülendő, sötétben botorkál ki a mosdóig.

FIBARO Dimmer 2 moduljának segítségével könnyen megoldható, hogy ha a FIBARO Motion Sensor – Mozgás érzékelő lefekvés után mozgást észlel a folyóson és a mosdóban, a lámpák minimális fényerősséggel felkapcsolódnak, majd dolgunk végeztével egy kísérőfény biztosít, amíg visszabújunk az ágyba, majd kis idő múlva, automatikusan lekapcsolnak.

Hangulatvilágítás

FIBARO Dimmer 2 – Fényerőszabályzó modul akár egy romantikus és meghitt este, vacsora, baráti összejövetel hangulatának megalapozásában is segítségünkre lehet, amikor alkalomhoz illő fényerősséget állítunk be. A FIBARO Dimmer 2 modul segítségével, világítási köröket tudunk szabályozni. A modulhoz hagyományos és LED fényforrásokat tudunk csatlakoztatni.

Bővebb információkért és árakért kattintson az alábbi “Érdekel” gombra!