FIBARO Swipe - Gesztusirányítású távvezérlő

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

FIBARO Swipe – a világ első gesztusirányítású okos otthon vezérlője

A bemutatását követően szinte azonnal megkapta az egyik legrangosabb elismerést: a CEBIT hivatalos partnere a TÜV Informationstechnik GmbH 2016 márciusában IT innovációs díjban részesítette ezt a rendkívüli készüléket „Fogyasztói elektronika” kategóriában.

A FIBARO új kontroll padje a Swipe, felismeri az egyszerű kézmozdulatokat – le, fel, balra, jobbra, körzés jobbra és balra -, így a használója érintés nélkül képes működtetni a háztartásban lévő Z-Wave kompatibilis elektromos eszközöket: az árnyékolót, világítást, zenét, fűtést, multimédia eszközöket.

FIBARO Swipe - control pad

Innováció az otthonunkban

Az alapötletet, a FIBARO Swipe tervezésére, egy kórház megkeresése adta: olyan megoldást kerestek, amely segítségével a világítást érintés nélkül lehet kapcsolni a fertőzések megakadályozása miatt. A FIBARO mérnökei ezt az elgondolást fejlesztették tovább, és alkották meg a Swipe-ot.


A FIBARO Swipe felismeri az egyszerű gesztusokat fel, le, jobbra, balra, körzés jobbra, és körzés balra. Mozdulatainkkal különböző forgatókönyveket aktiválhatunk, mint pl.: világítás felkapcsolását, zene felhangosítását a konyhában, vagy a redőnyök irányítását. A Swipe segítségével teljesen érintés nélkül vezérelhetjük okos otthonunkat.

 

FIBARO Swipe - control pad

Egy mozdulattal, könnyen aktiválható a „Jó éjt!” jelenet, amely lekapcsolja a fényeket, leengedi a redőnyöket, lezárja a bejárati ajtót, és élesíti a riasztót. Egy kézmozdulat balra a konyhában a FIBARO Swipe előtt és a zene elindul, a világítás felkapcsolódik az étkezőben, a termosztát állít a hőmérsékleten és máris elő van készítve a családi étkezés kellemes hangulata.


Minőség és precizitás

 

FIBARO Swipe - control padA FIBARO Swipe tervezőinek munkáját dicséri, hogy a karcálló polikarbonát burkolat mögé behelyezhetjük kedvenc fényképünket, ezzel is erősítve a diszkrét megjelenés élményét.

A borítás alatt található a készülék lelke, az a ’bűvös’ szenzor, amely felismeri a kézgesztusokat, viszont figyelmen kívül hagyja a vétlen mozdulatokat.

A pad energia ellátása 4 darab AA elemmel történik, de micro USB-vel is csatlakoztatható. A Swipe kézmozdulatok által irányított menüje lehetővé teszi, hogy hozzáadjunk vagy elvegyünk funkciókat, illetve újra indítsuk a készüléket anélkül, hogy azt szétszerelnénk. A kontroll pad használat közben hanggal is jelzi a felhasználónak a kézgesztusok kódolását, és szintén hanggal figyelmeztet a pad előtt történt rossz kézmozdulatokról.

Az 5x7”-es méretű FIBARO Swipe vezeték nélküli kontroll pad, két színben, elegáns fehérben és fényes, csillogó feketében választható a felhasználó ízlésének megfelelően. 

Bővebb információkért és árakért kattintson az alábbi "Érdekel" gombra!

FIBARO Swipe - control pad

 

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Kellemes ébredés
Felhasználási javaslat 2: Intelligens zene
Felhasználási javaslat 3: Kényelmes távozás
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Használati útmutató

Keresés

Facebook

Reblog feed