Mylion MINI UPS szünetmentes tápegység

A MYLION Mini UPS tápegység kínálatunk legújabb kiegészítője: Ez a kompakt és kifinomult eszköz ideális választás okosotthon eszközökhöz, kiegészítve a meglévő termékeinket.

A MYLION Mini UPS nem csupán egy hagyományos tápegység, hanem egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi ügyfeleid számára, hogy zavartalanul élvezhessék az okosotthon rendszerüket, még áramkimaradások vagy feszültségugrások esetén is. Kompakt mérete és intelligens funkciói révén könnyen integrálható a már meglévő okosotthon rendszerekbe, növelve azok megbízhatóságát és működési hatékonyságát.

Intelligens megoldás: állandó feszültség kimenet, automatikus váltás

Kis méretű: kicsi, mint egy power bank, könnyedén rögzíthető a falra is

Biztonságos: FR-ABS tűzálló műanyag ház, minősített márkás akkumulátor cellák és áramkörök

  • Alul-, és túltöltés védelem
  • Túláram védelem
  • Rövidzár védelem
  • Hőmérséklet védelem


Időtálló megoldás:
az akkumulátorok 600 teljes töltési ciklus után (teljes feltöltés és teljes lemerítés) is legalább 80%-os kapacitással rendelkeznek

A szünetmentes tápegység különösen fontos eleme lehet az okos otthonnak, mivel számos elektromos eszköz kritikusan fontos adatokat tárol vagy folyamatos kapcsolatot tart fenn az interneten keresztül. Például az okos biztonsági rendszerek, a kamera- és riasztórendszerek, valamint az intelligens otomata berendezések mind olyan eszközök, amelyek hálózati áramkimaradás esetén veszélyeztetettek lehetnek.

Emellett az okos otthon rendszerek gyakran folyamatosan kommunikálnak a felhasználóval vagy a felhőalapú szolgáltatásokkal, és az áramkimaradás vagy hálózati problémák megszakíthatják ezt a kapcsolatot, ami jelentős kényelmetlenséget vagy biztonsági kockázatot jelenthet. A szünetmentes tápegység alkalmazása ezért nem csupán az eszközök meghibásodásának kockázatát csökkenti, hanem biztosítja a folyamatos működést és adataink védelmét is az okos otthonban.