FIBARO CO Sensor - Szén-monoxid érzékelő

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

vezeték nélküli szénmonoxid érzékelő

Minden fűtési szezonban hallunk szörnyű híreket szén-monoxid mérgezés okozta halálesetekről, vagy enyhébb mérgezésekről. Egy régebbi kazán, egy nem ellenőrzött konvektor, egy rossz gázzal működtetett kályha komoly veszélyhelyzetet jelenthetnek, a belőlük kiáramló szén-monoxid végzetes mérgezést is okozhat. Veszélyt főleg azért jelent, mert egy színtelen, szagtalan és szén-monoxid érzékelő nélkül felismerhetetlen gázról beszélünk, amelyre már csak a rosszullét megjelenése után kezdünk el gyanakodni.

 

A FIBARO Szén-monoxid érzékelője életeket is menthet. Annak érdekében, hogy minél hamarabb felismerjük a gáz jelenlétét, a FIBARO bemutatta innovatív új eszközét a vezeték nélküli okos otthon rendszerbe illeszthető FIBARO CO Sensor - Szén-monoxid érzékelőt. Nézd meg az eszköz bemutató videóját >>

 

 
Mitől jobb a FIBARO CO Sensor - Szén-monoxid érzékelő,

mint a hagyományos érzékelők?

 


vezeték nélküli szénmonoxid érzékelőTermészetesen a FIBARO Szén-monoxid érzékelője is úgy működik, hogy a megengedett határértéket meghaladó szénmonoxid mennyiség esetén azonnal jelez.


vezeték nélküli szénmonoxid érzékelőA legújabb okos otthon eszköz arra veszélyhelyzetre is figyelmeztet, ha már kis mennyiségben tartalmaz a levegő szénmonoxidot, de még a küszöbérték alatt van, hiszen hosszú távon ez is egészségkárosodáshoz vezethet.


vezeték nélküli szénmonoxid érzékelőMiután a FIBARO CO Sensor érzékelte a helyzetet, akár az alvó család életét is megmentheti, ha az okos otthon megoldásoknak köszönhetően a FIBARO Központi egysége azonnal ablakot nyit, vagy elindítja a ventilátorokat, és eközben felébreszti a családot. Azt is beállíthatjuk, hogy ilyenkor a mérgezést okozható eszközök automatikusan kikapcsoljanak.

 

Bővebb információkért és árakért kattintson az alábbi "Érdekel" gombra!

 vezeték nélküli szénmonoxid érzékelő

 

 

 

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Szén-monoxid mérgezések megelőzése
Felhasználási javaslat 2: Mi a szén-monoxid?
Felhasználási javaslat 3: FIBARO Szén-monoxid érzékelő
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Használati útmutató

Keresés

Facebook

Reblog feed