FIBARO Home Center Lite - Központi vezérlőegység

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

Központi vezérlőegységek

A FIBARO Központi vezérlőegységekFIBARO Home Center 2 és FIBARO Home Center Lite – a FIBARO okos otthon rendszer központi agyaként működnek. A szenzoroktól érkező információk itt kerülnek feldolgozásra, majd adott esetben végrehajtandó parancsként futnak ki a vezérlőmodulok felé.

A FIBARO Központi vezérlőegységek azon túl, hogy végrehajtják a beprogramozott parancsokat, az okos otthon energiafogyasztási adatait is összegzik, adatokat listáznak.

 

FIBARO Home Center Lite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Energiafogyasztási napló, fogyasztási adatok összehasonlítása

A FIBARO okos otthon rendszerbe illesztett eszközök energiafelhasználása megjeleníthető egy diagram segítségével, tetszőleges időszakot, napot, hetet kiválasztva. A funkció használatával hatékonyan optimalizálhatja lakásának energiafogyasztását.


Top fogyasztók

Ez a funkció az okos otthon 5 legtöbbet fogyasztó eszközét rangsorolja, így a felhasználó könnyűszerrel ellenőrizheti, hogy a megvásárolt eszközök megfelelnek-e, a megadott energiafogyasztási besorolásnak. Minden helyiséget, külön-külön tud ellenőrizni az opcióval.

 

 

FIBARO Home Center Lite

 

FIBARO Home Center Lite


A FIBARO okos otthon rendszer kisebbik központi vezérlőegysége, a FIBARO Home Center Lite, egy új, hihetetlenül kompakt központi egység, ami a LUA-ban történő programozási lehetőség kivételével szinte ugyanazokat a megoldásokat alkalmazza, mint a FIBARO Home Center 2. A felhasználónak ugyan valamivel kevesebb megoldást kínál, de cserébe az ára is jóval kedvezőbb. 

 

FIBARO Home Center Lite

FIBARO Home Center LiteA FIBARO Home Center Lite azonban egy új helyreállító rendszert kapott, ugyanis a biztonsági másolatokat a HC2-vel ellentétben nem beépített adathordozón, hanem felhőrendszerben tárolja.

FIBARO Home Center LiteA FIBARO okos otthon rendszer kisebbik vezérlőegysége is rendkívül könnyen kezelhető kezelőfelülettel rendelkezik és esztétikus megjelenésű.

FIBARO Home Center LiteTovábbi előnye még, hogy naplózza az okos otthonban történt eseményeket.

FIBARO Home Center LiteÁtvitelei hatótávolsága az épület szerkezetétől függően akár 30 méter is lehet beltérben (például a vasbeton jelentős árnyékolással bír), kültérben pedig 50 métert is elérhet.

 

 

FIBARO Home Center LiteHome Center Lite és a multimédia

A FIBARO Home Center Lite - mint az okos otthon rendszer központi vezérlője - lehetővé teszi a lakásban lévő multimédiás eszközök, rendszerek közötti kommunikációt. A lakásában feleslegessé válik a távirányító, mivel a telefonjára, tabletjére telepített FIBARO alkalmazással könnyedén szabályozhat hangerőt, válthat csatornát, de elindíthatja kedvenc filmjét is a lejátszón. (kamera, TV, házimozi, projektor, hangrendszer)

 

Kicsi a bors, de erős

A FIBARO Home Center Lite méreteit tekintve egy kis méretű, kompakt vezérlőegység90x90x33 mm - viszont annál több lehetőséget rejt magában. A miniatürizálásnak és a fejlett technológiának köszönhetően az is lehetővé válik, amiről azt hittük lehetetlen.

A fejlesztőknek köszönhetően számos lehetőség rejlik az eszközben, ezzel kényelmessé és hatékonnyá téve az okos otthon irányítását. A FIBARO Home Center Lite alkalmas lakások, kisebb családi házak vezérlésére, hiszen 30-40 különböző eszköz illeszthető hozzá.

Az okos otthont irányító vezérlőben egy Cortex A8 processzor dolgozik, amely elődjeihez képest, kétszer annyi utasítást képes végrehajtani.

Bővebb információkért és árakért kattintson az alábbi "Érdekel" gombra!

FIBARO Home Center Lite

 

 

FIBARO Home Center Lite

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Intelligens zene
Felhasználási javaslat 2: Jelenlét szimuláció
Felhasználási javaslat 3: Távoli ellenőrzés
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Használati útmutató

Keresés

Facebook

Reblog feed