FIBARO okos otthon tippek

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

Napjainkban egy okos otthon rendszer, a vezeték nélküli technológiának köszönhetően már nem tartozik a megfizethetetlen luxusok közé. Ma már szinte bárkinek lehet okos lakása, még akkor is, ha csak egy albérletben lakik. Pontosan emiatt még sokan nem is tudják, hol kezdjenek neki a tervezésnek. Rá kell szánni az időt a tájékozódásra, hogy az otthonunk annyira intelligens legyen, amennyire csak lehet.

 

1. Tervezze meg álmai rendszerét!

fibaro okos otthon tippekSzeretne a kedvenc zenéjére hazaérkezni? Vagy heti programot adni a fűtésnek, hogy mindig kellemes hőmérsékletű otthon várja haza? Ha Önnek inkább a biztonság az elsődleges, egy okos otthon rendszerrel távolról ellenőrizheti otthonát, értesítést kaphat, ha valami rendellenesség történik, vagy akár megelőzheti egy komoly tűz- vagy vízkár kialakulását is.
A tervezésnél nem csak az a kérdés, hogy egy otthonautomatika mire képes, hanem hogy Ön mire szeretné használni.
Ötletekre van szüksége? 

fibaro okos otthon tippek

 

 

 

 2. Kompatibilis eszközök 

fibaro okos otthon tippekA FIBARO vezeték nélküli okos otthon rendszer legnagyobb előnye, hogy nem kell egyetlen gyártótól beszereznünk eszközeinket, egy meglévő otthonba, a már meglévő eszközeinkhez is telepíthető. 
Az elektronikus eszközöket kiválasztásánál, már csak arra kell figyelni, hogy párosíthatóak legyenek a FIBARO rendszerhez, mely szinte bármelyik Z-Wave-es eszközzel kommunikál. Néhány példa a kompatibilis eszközökről itt! Választás előtt mindenképpen egyeztessen szakértő kollégánkkal. 

 

 

 

3. Legyen minél gyorsabb és stabilabb internet kapcsolata!

fibaro okos otthon tippekEgy okos otthon lelke a megbízható hálózati kapcsolat és a gyors internet elérés, hiszen fontos, hogy bármikor távolról elérhesse az eszközeit. Érdemes tájékozódni arról, hogy az Ön környékén melyik a legjobb, leggyorsabb és legmegbízhatóbb szolgáltató.

 

 

4. Bízzon meg egy professzionális telepítőt!

fibaro okos otthon tippekMindenképpen érdemes egy hivatalos FIBARO okos otthon telepítőre bízni az installálást. Ha Ön építkezik, akkor érdemes vele már a korai szakaszban konzultálni, mert tapasztalata alapján sokat segíthet abban, hogy melyek azok a sarokpontok, amelyekkel a leggördülékenyebb a telepítés.
Ha szeretné Ön is megtanulni szakmájából vagy érdeklődéséből kifolyólag, esetleg üzleti lehetőséget lát benne, nálunk arra is lehetősége van. Tudjon meg oktatásainkról többet itt!

 

További kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

fibaro okos otthon tippek


 

Reblog feed

Keresés

Facebook