FIBARO oktatás

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

Ingyenes Fibaro okosotthon telepítői oktatás - vállalkozóknak ingyenes!

Szeretne lépést tartani a technológiai trendekkel? Fejleszteni szeretné vállalkozásának kínálatát egy izgalmas és új lehetőséggel? Legyen hivatalos FIBARO okosotthon telepítő!
Nyugat-Európában már az otthonok nagy része rendelkezik valamilyen szintű automatizmussal, intelligenciával. Ez a trend már Magyarországon is érezhető, napról napra növekszik az okosotthon érdeklődők száma. Azok a telepítők, akik időben elsajátítják, és kellő tapasztalatot szereznek az okosotthon rendszerek telepítésében, lényeges előnyre tesznek szert azokkal szemben, akik a közeljövőben várható drasztikus keresletnövekedés közepette próbálják majd bepótolni ezt a tudást.

A Smartme Kft. a FIBARO intelligens otthon rendszerek Magyarországi forgalmazójaként ingyenes műszaki és kereskedelmi oktatásokat tart azon szakemberek számára, akik szeretnének otthonautomatikával foglalkozni. Kerüljön lépéselőnybe versenytársaival szemben, legyen FIBARO okosotthon telepítő! 

Telepítői oktatásunk szakembereknek, vállalkozó vagy céges szakembereknek szól! Ha Ön, mint végfelhasználó, felhasználó magánszemély szeretne többet megtudni lehetőségeiről, szeretné felszerelni otthonautomatikával saját otthonát, vagy csak érdeklődik a téma iránt, akkor Ön a kapcsolat fül alatt található űrlap kitöltésével tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

 

 

 

Miért érdemes FIBARO telepítőnek lenni?


- Mert telepítők számára INGYENES oktatásokat tartunk, melyről a végén hivatalos oklevelet állítunk ki.
- Hosszútávon, biztosan keresett szolgáltatással fejlesztheti vállalkozását.
- A FIBARO nem luxustermék, széles körben közkedvelt, kiváló ár-érték arányú rendszer.
- A FIBARO rendszer vezeték nélküli, egyszerűen és bontási munkálatok nélkül telepíthető akár meglévő otthonokba is
- A FIBARO rugalmasan bővíthető, a legtöbb Z-Wave eszközzel kompatibilis.
Miből áll a FIBARO műszaki oktatás?
Műszaki oktatásunkat Bodó Péter műszaki támogatásért felelős kollégánk tartja, erre a célra kialakított, FIBARO otthon-automatikával felszerelt bemutatótermünkben, ahol kipróbálhatják a Sonos hangrendszer-vezérlést, világításvezérlést, otthoni mozizáshoz kapcsolódó jeleneteket, FIBARO gesztusirányítású távvezérlést, és különböző logikai vezérléseket.
A körülbelül fél napot igénybevevő interaktív előadások a hatékonyság érdekében kis csoportokban, 5-8 fő részvételével zajlanak, hogy mindenki választ kaphasson a menet közben felmerülő kérdéseire.

 

Tematika:


1. A rendszer felépítése (központok, szenzorok, vezérlőmodulok, egyéb rendszerelemek)
2. A központi vezérlő egység installálása
3. A grafikus programozási felület bemutatása
• Virtuális helységek és szekciók létrehozása
• Eszközpárosítás menetének bemutatása
• Logikák és automatizmusok lehetőségei és gyakorlati alkalmazásuk
• Monitorozási felület áttekintése
• Harmadik fél által gyártott eszközök integrálási lehetőségei
• További programozást segítő panelek áttekintése
4. Kérdések - Válaszok

Kereskedelmi oktatás

Magyarországon hol tart az okosotthon kereslet? Milyen előnyei vannak egy vezeték nélküli rendszernek, egy vezetékes rendszerrel szemben? Hogyan zajlik egy igényfelmérés, mire figyeljünk oda? Milyen tévinformációk vannak a piacon, melyeket érdemes tisztázni? Ezekre a kérdésekre Czibere Kornél értékesítési vezető kollégánk előadásából tudhatják meg a választ. A körülbelül 3 órás oktatás alatt természetesen megismerkedhetnek a FIBARO termékekkel is, valamint sok más hasznos információ kerül megosztásra, ami sokat segíthet az elindulásban.

Tematika:


1. Mit nevezünk okosotthonnak?
2. Változó piaci trendek
3. Általános tévhitek az okosotthonokkal kapcsolatban
4. A FIBARO rendszer
5. Stabil, vezeték nélküli kommunikáció
6. Vezetékes vs. vezeték nélküli kommunikáció
7. Kérdések

Felkeltettük az érdeklődését? Jelentkezzen oktatásra, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő időpontokkal.  

Oktatásainkra típusonként (kereskedelmi és műszaki) az első jelentkezés ingyenes. Ha a kiválasztott oktatásra mégsem tud eljönni, regisztrációját az oktatás időpontja előtt 48 óráig lemondhatja az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, így a következő megfelelő időpontra még ingyen jelentkezhet. Ha kevesebb mint 48 órán belül jelezte lemondását, vagy nem is jelezte, akkor a következő megfelelő alkalomra már csak részvételi díj ellenében tud beülni.

A SMARTme Kft. fenntartja a jogot, hogy az oktatásra csak előre regisztrált, jövőbeli telepítő jelentkezőket engedi be. Végfelhasználókat oktatásra abban az esetben tudunk fogadni, ha azt kereskedő kollégánk javasolta, egyéni ingyenes konzultációra pedig csak kollégánkkal előre egyeztetett időpontban tudunk fogadni. Végfelhasználó, felhasználó magánszemélyként érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy a kapcsolat fül alatti űrlapot kitöltve küldje el számunkra, miben tudunk segítségére lenni.

Esemény Helyszín Időpont Feltétele  
Műszaki oktatás - FIBARO Budapest 2017.08.23. 09:00 Kereskedelmi oktatás

Betelt

Kereskedelmi oktatás - FIBARO Budapest 2017.08.31. 08:30 Előregisztráció

Van szabad hely!

Műszaki oktatás - FIBARO Budapest 2017.09.06. 09:00 Kereskedelmi oktatás

Van szabad hely!

Kereskedelmi oktatás - FIBARO Budapest 2017.09.12. 08:30 Előregisztráció Van szabad hely!
Műszaki oktatás - FIBARO Budapest 2017.09.13. 09:00 Kereskedelmi oktatás

Van szabad hely!

Az oktatások időpontjainak változásának jogát, illetve az időpont törlésének jogát fenntartjuk. Változás és törlés esetén az adott alkalomra regisztrált szakembereket maximum 2 nappal az oktatás előtt értesítjük a változásról. 

Töltse ki az alábbi űrlapot vagy hívjon minket, és jelentkezzen a legközelebbi FIBARO oktatásra!

+36 30 688 8753 

Keresés

Reblog feed

Facebook