Okos otthon oktatás

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

Miért érdemes FIBARO okos otthon telepítőnek lenni?

 • Oktatásaink rendkívül kedvező áron érhetők el. 
 • Kedvező árú szakmai okosotthon, műszaki és LUA oktatást tartunk a komplex tudás elsajátításáért
 • Hosszú távon, biztosan keresett szolgáltatás
 • A FIBARO okosotthon rendszer nem luxustermék, széles körben közkedvelt, kiváló ár-érték arányú rendszer
 • A FIBARO okosotthon rendszer vezeték nélküli, egyszerűen és bontási munkálatok nélkül telepíthető, akár meglévő otthonokba is
 • A FIBARO okosotthon rendszer rugalmasan bővíthető, a legtöbb Z-Wave eszközzel kompatibilis

 

Következő FIBARO okosotthon telepítői oktatásaink időpontjai

 

Esemény Időpont Feltétele Jelentkezés 
LUA oktatás telepítőknek 2019.10.16. 09:00 - 16.30 Műszaki oktatáson való részvétel
(38.000 Ft befizetése)
Jelentkezem!
FIBARO szakmai oktatás telepítőknek 2019.11.05. 08:30 - 13.30 Előzetes regisztráció 
(10.000 Ft befizetése)
Jelentkezem!

 

MAGÁNSZEMÉLYKÉNT ÉRDEKLŐDIK AZ OKOSOTTHON MEGOLDÁSOK IRÁNT? AKKOR VÁRJUK FIBARO OKOSOTTHON CSOPORTOS BEMUTATÓN!

 

 

HELYSZÍN: 1113 Budapest, Bocskai út 77-79, B1 lépcsőház 2. emelet

Az okos otthon oktatási időpontok változásának a jogát, illetve az időpont törlésének jogát fenntartjuk. Változás és törlés esetén az adott alkalomra regisztrált szakembereket maximum 2 nappal az oktatás előtt értesítjük a változásról. 

Telepítői okosotthon oktatásunk egyéni vállalkozó vagy céges szakembereknek szól! A SMARTme Building Technologies Kft. fenntartja a jogot, hogy az oktatásra csak előre regisztrált, jövőbeli telepítő jelentkezőket engedi be.

 

 

FIBARO okos otthon oktatás

 

További információk telepítőknek

Szeptembertől szakmai okosotthon oktatásunk díja 10.000 Ft, műszaki okosotthon oktatás díja 28.000 Ft. Ha a kiválasztott oktatásra mégsem tud eljönni, regisztrációját az oktatás időpontja előtt 48 óráig lemondhatja az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. Oktatásainkra a férőhelyek száma limitált így kérjük, időben jelezze felénk, amennyiben nem tud megjelenni.

Ha Ön, mint végfelhasználó, felhasználó magánszemély szeretne többet megtudni lehetőségeiről, saját otthonát szeretné felszerelni otthon automatikával, vagy csak érdeklődik a téma iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat fül alatt található elérhetőségek egyikén, vagy jelentkezzen FIBARO okos otthon nyílt napunkra!

 

 FIBARO okos otthon oktatás
 

 

FIBARO szakmai okosotthon oktatás

A körülbelül 5 órás szakmai okosotthon oktatás célja, hogy megismerkedjenek az okos otthonok hazai piacával, a FIBARO okos otthon rendszerrel és segítséget nyújtsunk saját okos otthon telepítő vállalkozásuk elindításában. 

Tematika

 1. Mit nevezünk okos otthonnak?

 2. Változó piaci trendek: hol tart az okos otthon piac Magyarországon?

 3. Általános tévhitek az okos otthonokkal kapcsolatban

 4. A FIBARO okos otthon rendszer: eszközök és felhasználási tippek

 5. Stabil, vezeték nélküli kommunikáció

 6. Vezetékes vs. vezeték nélküli kommunikáció

 7. Tippek végfelhasználói igényfelmérésre

 8. Kérdések - Válaszok

  Ha érdekel a szakmai oktatás kérlek írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

 

FIBARO műszaki okosotthon oktatás

Az egész napos oktatás során külön erre a célra kialakított FIBARO otthon automatikával felszerelt bemutatótermünkben kipróbálhatják a FIBARO okosotthon adta lehetőségeket:

 • világításvezérlést,

 • házi mozi jeleneteket,

 • gesztusirányítású távvezérlést,

 • különböző logikai vezérléseket, és a

 • Sonos hangrendszer-vezérlést. 

Sor kerül továbbá a FIBARO kezelői felületének, a rendszer installálásának és az eszközök konfigurálásának bemutatására.

Az egész napos, interaktív műszaki okosotthon oktatás célja, hogy a résztvevők önállóan tudják programozni és kezelni a FIBARO okosotthon rendszert, amely ismereteket a későbbi okos otthon vállalkozásuk során aktívan tudnak használni.

Tematika

 1. A FIBARO okosotthon rendszer felépítése (központok, szenzorok, vezérlőmodulok, egyéb rendszerelemek)

 2. A központi vezérlő egység installálása

 3. A grafikus programozási felület bemutatása

  • Virtuális helységek és szekciók létrehozása

  • Eszközpárosítás menetének bemutatása

  • Logikák és automatizmusok lehetőségei és gyakorlati alkalmazásuk

  • Monitorozási felület áttekintése

  • Harmadik fél által gyártott eszközök integrálási lehetőségei

  • További programozást segítő panelek áttekintése

 4. Kérdések - Válaszok

  

  Ha érdekel a műszaki oktatás kérlek írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

 

 

FIBARO LUA programozói oktatás

Kizárólag partnereink számára állítottunk össze egy LUA programozói oktatást, amely a műszaki oktatásunk következő lépése. Azok számára ajánljuk, akik szeretnék teljes mélységében megtanulni a FIBARO Home Center 2 - Központi egységének a felprogramozását és ezáltal elsajátítani a LUA programnyelvet. Valamint szert szeretnének tenni alapszintű programozói ismeretekre és programozói szemléletre. 

Tematika

 1. Miért fontos a LUA jelenet használata?

 2. Mi a programozói szemlélet?

 3. Hogyan tervezünk meg egy LUA jelenetet leíró programot?

 4. Hogyan kell megírni a programot, amit terveztünk?

  • LUA szabályok, követelmények

  • FIBARO sajátosságai

 5. Hogyan tudjuk a megírt programot tesztelni?

 

 Ha érdekel a LUA oktatás kérlek írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

 

FIBARO installer app oktatás

Hitelesített Fibaro okosotthon telepítőinknek lehetőség telepítői felügyeleti rendszer működésének megismeréséhez, kipróbálásához. Rajtunk keresztül tud regisztrálni a FIBARO rendszerébe.
Sor kerül a FIBARO installer app kezelői felületének bemutatására.
Az installer app oktatás célja, hogy a résztvevők önállóan tudják kezelni a FIBARO installer app felületet, mind web-en mind telefonon, amely ismereteket a későbbi okos otthon vállalkozásuk során aktívan tudnak használni.

Tematika


1. Mire való az installer app
2. A központi vezérlő egység hozzáadása, törlése
3. A grafikus installer app felület bemutatása
4. Telefonos felület bemutatása
5. Kérdések, válaszok

 

 Ha érdekel a LUA oktatás kérlek írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

 

FIBARO Üzleti reggeli – okosotthonok a lakóparkokban

Míg 1 évvel ezelőtt még versenyelőnyt jelentett, ha egy ingatlanfejlesztő okoslakást kínált a versenytársaival szemben, ma már elmondhatjuk, hogy szinte már hátrányt jelent, ha nem telepítenek bele legalább valamilyen alaprendszert.

Tekintettel arra, hogy ők viszont nem szakemberek a témában, szükségük van telepítőre és nem utolsósorban megfelelő szaktanácsadásra az optimális műszaki tartalom kialakításához. Ezúton szeretnénk téged is arra motiválni, hogy járj nyitott szemmel és mozgasd meg bátran az ilyen irányú kapcsolatrendszered, hogy könnyebben megalapozhasd okosotthon vállalkozásod, és a befektetett idő is megtérüljön.

Annak érdekében, hogy ezt minél hatékonyabban tudd képviselni, szeretnénk meghívni egy rendhagyó, fenti témát részletesebben boncolgató előadásra, mely során igyekszünk megosztani az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkat.

Egy másik téma, amiről az üzleti reggeli keretében szeretnénk szót ejteni: a fűtésvezérlés.
Tapasztalataink és felméréseink alapján az okosotthon iránt érdeklődők 98%-át a távoli, esetenként zónán- vagy helységenkénti fűtésszabályzás lehetőséget igénybe akarja venni az okos otthon rendszer kialakítása során. A fűtésvezérlés profi kialakítása azonban esetenként nem is olyan egyszerű ezért is szentelünk egy kiemelt részt ennek a témának.

Várunk téged finom falatokkal, és reggeli italokkal, egy kis ismerkedésre és beszélgetésre a jövőbeni még sikeresebb együttműködés érdekében. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részletek és előzetes jelentkezés e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. 

 

 

 

Keresés

Facebook