Sajtó

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

smartme x jovo utcaja

Jövő utcája összefoglaló a KiberMa-ban

A SMARTme-nél büszkék vagyunk rá, hogy az online térből kilépve egyre több média felületen találkozhattok velünk. Ez alkalommal a KiberMa-ban mutathattuk be a FIBARO-t és a Jövő utcáján (is) kiállított bemutató falainkat.

A KiberMa a Petőfi TV ismeretterjesztő műsora modern technológiákról. Heti rendszerességgel jelentkeznek a legforróbb Okos otthon, IT, e-sport, AI hírekkel. 

A múlt héti adást az alábbi linken tudjátok megnézni, 08:00-nál vagyunk mi. Jó szórakozást smile

SMARTme a Petőfi TV-ben

jazzy-okosotthon

Okosotthon: a jövő a jelenben

Az okos otthon eszközök már hozzátartoznak a mindennapokhoz, de sokan nem tudják, hogy mit is jelent ez valójában. Mik az előnyei, mikkel kell számolni a telepítésnél, mennyibe kerül, etc. Ezekre a kérdésekre adott választ Czibere Kornél, kereskedelmi vezetőnk a Jazzy Rádió reggeli műsorában, a Millás reggeliben. 

Nagy örömünkre szolgál, hogy a szakmában minket kértek fel egy ilyen kiemelkedő reggeli műsorban az okos otthonok ismertetésére. 

A teljes műsort itt tudjátok meghallgatni: https://millasreggeli.hu/tech-tud/it/okosotthon-jovo-jelenben/ 

 

Lakásunk legkisebb őrzője - itt az új FIBARO Door/Window Sensor 2

Tamás hosszú hétvégére megy, de szeretné, hogy a lakása biztonságban legyen, amíg ő távol van. Tamara szeret úgy hazaérni, hogy a légkondi bekapcsol és Sinatra megszólal, amikor belép az ajtón. Péter 2 éves lánya gyakran felkel éjszaka és útra kel a lakásban, Péter is szeretne ilyenkor felébredni. Mi a közös bennük? Mind a hárman az új FIBARO Door/Window Sensor 2 nyitásérzékelőt használják. 

A teljes cikk itt olvasható: https://www.ringmagazin.hu/a-lakasunk-legkisebb-orzoje-FIBARO-Door-Window-Sensor-2

 

 

Redőnyvezérlés okosan

Napjainkban a legkeresettebb árnyékoló az épülő családi házaknál a redőny és a zsaluzia, ezek kezelése pedig már lehet teljesen kényelmes és modern is. Egy motoros redőny vagy zsaluzia működtetése egyáltalán nem bonyolult és tökéletes kényelmet biztosít használójának. Az intelliggens vezérléssel ellátott motoros árnyékolók komoly szerepet játszanak a biztonság és a hőszigetelés növelésében.

A teljes cikket az alábbi linkeken érheti el:

PC World: https://pcworld.hu/pcwlite/fibaro-redonyvezerles-okosan-226499.html

LakberMagazin: http://lakbermagazin.hu/lakberendezes-haztartas-berendezesek/2598-redonyvezerles-okosan-redony-vagy-zsaluzia-mukodtetese-motoros-arnyekolok-intelligens-vezerlessel.html

Tér-Idő magazin - Mitől is lesznek okosak otthonaink, épületeink, városaink

A FIBARO vezeték nélküli rendszer felhasználási lehetőségeiről, előnyeiről és magáról a rendszerről beszélgettünk bővebben riporterünkkel. Tudjon meg Ön is többet az eszközökről, telepítésükről és a funkciókról az interjúból.

A magazin 1. részében 8:40 percétől hallhatja a velünk készült interjút.

A teljes felvétel itt hallható: http://www.mediaklikk.hu/2017/03/06/ter-ido-mitol-is-lesznek-okosak-otthonaink-epuleteink-varosaink-1-es-2-resz/#

Reblog feed

Keresés

Facebook