Multi Room Audio és Házimozi – intelligens zene és mozizás

Zenehallgatás a nappaliban vagy a konyhában? Vagy éppen ott, ahol Ön van? A FIBARO okos otthon rendszer ezt is megoldja.

Kedvenc zenéje követi Önt, ugyanis a FIBARO segítségével könnyűszerrel megoldható, hogy mindig csak ott szóljanak a hangszórók, amelyik helyiségben pont tartózkodik, vagy akár a lakás összes szegletében.

A családi mozizás élménye egyetlen gombnyomással elérhető egy okos otthonban. A fények elhalványulnak, a projektor, a médialejátszó és a hangrendszer bekapcsol, a vetítővászon és a redőnyök leereszkednek. Mindez távirányítók nélkül, telefonja segítségével.

Az okos otthon rendszer filmnézés közben is kényelmi funkciót nyújt. Ha valaki érkezik Önhöz, mialatt nézi a filmet, a FIBARO App-on megjelenik a csengető képe és egy gombnyomással beengedheti a vendéget. Az okos otthon rendszer mindezt úgy szolgáltatja, hogy Önnek nem kellett felállnia kedvenc foteléből és az egész procedúrát letudta pár gombnyomással telefonján.

Milyen eszközzel valósítható meg?

Meglévő hang vagy házimozi rendszer esetén programozás kérdése, rendkívül sok lehetőséggel! Van már ötlete? Mutatunk egyet >>