SMARTme Building Technologies Kft.

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

Miért a Smartme?

Vállaljuk a felelősséget az általunk végzett munkáért, függetlenül attól, hogy a Megrendelő, vagy a generálkivitelező illetve a fővállalkozó hív. Megjelenünk a munkaterületen, és a tényleges Megrendelő érdekeit szem előtt tartva, becsülettel elvégezzük feladatainkat.

Prémium szolgáltatás

Hosszú távú koncepciónk része, hogy minőségi, prémium kategóriájú szolgáltatást nyújtsunk partnereink részére.

Innovatív megoldások

Szakmai fejlődésünk, innovatív megújulásunk alapja, ügyfeleink véleménye, ami kijelöli számunkra az előrehaladás útját.

Szakmai tapasztalat

Hiszünk abban, hogy az évek óta felhalmozott szakmai tapasztalatunk, munkatársaink képzettsége, párosulva a korrekt üzleti magatartással, a legjobb műszaki megoldást nyújtja a piacon.

Hosszútávú üzleti kapcsolatok

A tegnap érkezett vevő a ma elvégzett kiváló és alapos szakmai munkának köszönhetően a jövőben is számíthat ránk..

Részletes cégbemutatóért KATT ide
A csapatunk
Csapatjátékosok, akiknek a munka területén közös a célkitűzésük, egymással szemben segítőek, és egy emberként törekszenek arra, hogy szinergiában tudják teljesíteni a feladataikat és ezáltal a SMARTme minden projektjét sikerre vigyék.
 

 
Czibere Kornél
értékesítési vezető
Elsősorban a FIBARO okosotthon rendszerek Magyarországi képviseleteként maga a márkanév bevezetésén, és a belföldi telepítői hálózat kialakításán dolgozom. Keressen bizalommal, ha Ön is szívesen csatlakozna a FIBARO telepítői hálózatunkhoz!  

 
Bodó Péter
műszaki support vezető
Feladatom a terméktámogatás szervezése, és a műszaki kapcsolattartás a partnereinkkel. Rendszeresen tartok műszaki oktatást a partneri hálózat tagjainak. Így ha a Fibaro eszközökkel kapcsolatban műszaki kérdés merülne fel, forduljon hozzám bizalommal.

 
Móró Katalin
marketingvezető
A FIBARO márka bevezetése és népszerűsítése az én feladatom, igyekszünk minél több csatornán híreinkről tájékoztatni a szakembereket és az érdeklődőket is, számost eseményen veszünk részt és szervezünk saját oktatásokat, nyílt napokat. Keressen bizalommal, ha szívesen együttműködne velünk!

 
Szabó Anna
oktatásszervező
Ha FIBARO okos otthon rendszer telepítői oktatáson szeretne részt venni vagy otthonát szeretné felokosítani és szívesen eljönne nyílt napunkra, keressen engem bátran! Velem tartja majd a kapcsolatot és szükség esetén az érintett munkatársamhoz irányítom

 
Szikra Gábor
mérnök üzletkötő
Szívesen felokosítaná otthonát, de nem tudja hogyan? A FIBARO Okos otthon Nyílt napokon találkozhat velem, bemutatom Önnek mire képes ez a rendszer. Forduljon hozzám bizalommal egyéni igényfelmérésében is segítek. Alakítsuk ki együtt álmai okos otthonát!

 
Szabó Zsolt
műszaki support
Terméktámogatási részleg tagjaként célom, hogy bármely felmerülő kérdést megválaszoljak, segítsem az Önök munkáját. Fő feladataim közé tartozik az okosotthon programozás. Továbbá rendszeresen tartok installer alkalmazás oktatást a partneri hálózatunknak.

 
Scheigl Judit
műszaki support
SMARTme csapat tagjaként rendszeresen LUA programozási oktatásokat tartok. Emellett a support csapatot erősítem. Bármilyen kérdése van a fenti témákkal kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal.

 

Keresés

Reblog feed

Facebook