SMARTme Building Technologies Kft.

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

Miért a Smartme?

Vállaljuk a felelősséget az általunk végzett munkáért, függetlenül attól, hogy a Megrendelő, vagy a generálkivitelező illetve a fővállalkozó hív. Megjelenünk a munkaterületen, és a tényleges Megrendelő érdekeit szem előtt tartva, becsülettel elvégezzük feladatainkat.

Prémium szolgáltatás

Hosszú távú koncepciónk része, hogy minőségi, prémium kategóriájú szolgáltatást nyújtsunk partnereink részére.

Innovatív megoldások

Szakmai fejlődésünk, innovatív megújulásunk alapja, ügyfeleink véleménye, ami kijelöli számunkra az előrehaladás útját.

Szakmai tapasztalat

Hiszünk abban, hogy az évek óta felhalmozott szakmai tapasztalatunk, munkatársaink képzettsége, párosulva a korrekt üzleti magatartással, a legjobb műszaki megoldást nyújtja a piacon.

Hosszútávú üzleti kapcsolatok

A tegnap érkezett vevő a ma elvégzett kiváló és alapos szakmai munkának köszönhetően a jövőben is számíthat ránk..

Részletes cégbemutatóért KATT ide
A csapatunk
Csapatjátékosok, akiknek a munka területén közös a célkitűzésük, egymással szemben segítőek, és egy emberként törekszenek arra, hogy szinergiában tudják teljesíteni a feladataikat és ezáltal a SMARTme minden projektjét sikerre vigyék.
 

 
Czibere Kornél
értékesítési vezető
Elsősorban a FIBARO okosotthon rendszerek Magyarországi képviseleteként maga a márkanév bevezetésén, és a belföldi telepítői hálózat kialakításán dolgozom. Keressen bizalommal, ha Ön is szívesen csatlakozna a FIBARO telepítői hálózatunkhoz! Hívjon engem:: +36 (70) 466 0656 

 
Szikra Gábor
mérnök üzletkötő
Okosotthonra vágyik? Ha kiforrott elképzelése van arról, hogy milyen rendszert szeretne, akkor forduljon hozzám egyéni igényfelmérésre. Ha pedig szeretné megismerni milyen funkciókat valósíthat meg, akkor a FIBARO okosotthon csoportos bemutatón várom szeretettel! Ajánlatért hívjon engem:: +36 (20) 369-8612 

 
Móró Katalin
marketingvezető
A FIBARO márka bevezetése és népszerűsítése az én feladatom, igyekszünk minél több csatornán híreinkről tájékoztatni a szakembereket és az érdeklődőket. Kövessen minket a Facebookon és az Instragramon, olvassa okosotthon blogunk érdekességeit!
 
 
 
 
 

Reblog feed

Keresés

Facebook