FIBARO RGBW Controller - RGBW vezérlő modul

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

Engedje szabadjára képzeletét és varázsoljon hangulatához illő világítást. 3 millió színkombináció várja, hogy ötletei megvalósuljanak és okos otthona pompázzon a megkomponált fényekben.
A FIBARO RGBW Controller - RGBW vezérlő modul egy olyan vezeték nélküli eszköz, amellyel a 3 és 4 színű LED szalagok szabályozhatóak. Az RGBW vezérlő segítségével pasztell színek is előállíthatóak, mert a hagyományos RGB csatornák mellett támogatja a fehér (W) fénycsatorna használatát is. 


hangulatvilágítás vezérlés

RGBW

Az RGBW vezérlő modul a 3 vagy 4 színű LED szalagokat képes szabályozni, így adva a világítás több millió színkombinációját.

 

hangulatvilágítás vezérlésAnalóg érzékelők

4 db analóg bemenetének köszönhetően a FIBARO RGBW vezérlőhöz 0-10V közötti tartományban működő érzékelőket is csatlakoztathatunk. Pl.: páratartalom-, szél- és fényérzékelő.

  
hangulatvilágítás vezérlés
Négy kimenet

Négy, külön-külön szabályozható világítási kör is vezérelhető a FIBARO RGBW Controllerrel.

 

 

Kedvenc színe

Elég egy okos telefon vagy egy tablet, és már használhatja is a felhasználóbarát kezelőfelületet. Bármilyen színárnyalat előállítható a FIBARO RGBW vezérlő modullal. A paraméterek kiválasztását az úgynevezett csúszkák segítik a kezelőfelületen. Az interfészen egy ’mágikus kör’ segíti a kívánt színkombináció könnyebb kiválasztását és a megfelelő világítási profil kialakítását.

 

Alkossa meg saját színes kompozícióját 

A FIBARO fejlesztői által megalkotott 4 világítási kép segítségével könnyen beállíthatja a hangulatának megfelelő hajnali vörös vagy a kandallóban lobogó meleg színeket. Kiemelten fontos lehet az eszköz, ha a családban van hallássérült, mert veszély esetére az RGB LED-ek segítségével figyelemfelhívó, figyelmeztető világítási képet is létre tud hozni.

 

Elvarázsolt pihenés

Egy kemény és fárasztó munkanap után élmény haza érkezni a FIBARO okos otthonba. A FIBARO RGBW vezérlő hangulatvilágításának segítségével Ön megtapasztalhatja a béke szigetét, új dimenzióba emelheti pihenését, hiszen a beállított pasztell színek kiválóan segítik feloldani a stresszt.

 

Bővebb információkért és árakért kattintson az alábbi "Érdekel" gombra!

hangulatvilágítás vezérlés

 

 

Hangulatvilágítás vezérlés

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Fogadó fény
Felhasználási javaslat 2: Kellemes ébredés
Felhasználási javaslat 3: Hangulat világítás
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Használati útmutató

Keresés

Facebook

Reblog feed