FIBARO Keyfob - Távirányító

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

A FIBARO Keyfob lehetővé teszi, hogy a FIBARO okos otthon rendszerbe integrált Z-Wave-es eszközöket, és előprogramozott jeleneteket egyetlen távirányítóval vezérelhessük okos házunkban.

Fibaro keyfob
A FIBARO Keyfob egy rendkívül igényesen és precízen kialakított eszköz, melynek alkotói nagy figyelmet fordítottak a design-ra, és a tenyérbe tökéletesen illeszkedő formatervezésre. Ideális méretéből és alakjából adódóan a kulcscsomónkra is szerelhetjük, vagy akár a zsebünkben is hordhatjuk, hogy mindig kéznél legyen. Tetszetős külseje mellett egyszerű kezelése teszi igazán közkedvelté a FIBARO legújabb innovációját. Az intelligens távirányító képes a Z-Wave Plus és az újabb szériás Z-Wave 5 modulokkal is kommunikálni, melyeknek 50%-al nagyobb a hatótávolsága, mint a korábbi típusoké.

fibaro keyfob

A FIBARO Keyfob 6 db ergonomikusan kialakított gombja 24 különböző programsorozat (úgynevezett jelenet) indítását, vagy más, rendszerbe kötött eszközök vezérlését teszi lehetővé.

Így például egy esti mozizáshoz egyetlen gomb megnyomásával aktiválhatjuk az előprogramozott „VETÍTÉS” jelenetet, melynek eredményeképpen automatikusan lemennek a redőnyök és a vetítő vászon, bekapcsol a projektor, a média player és a hangrendszer, illetve a lámpák is lekapcsolódnak a helységben. Egy másik gombbal (gombkombinációval) elindíthatjuk az öntözőrendszert, vagy bekapcsolhatjuk a fűtést. A LED RGB-vel ellátott mini távirányító visszajelzést ad a FIBARO központnak az eszközök aktuális állapotáról, illetve arról is, ha azokban elemet kell cserélni. 

Az illetéktelen használat védelmében a FIBARO Keyfob automatikus billentyűzár funkcióval is rendelkezik, azaz ha érzékeli a nem rendeltetésszerű használatot (például ha egy gyerek játszik vele) akkor blokkolja a gombokat, amíg a megfelelő gombkombinációval a felhasználó fel nem oldja.

 

Bővebb információkért és árakért kattintson az alábbi "Érdekel" gombra!

fibaro keyfob

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Kényelmes távozás
Felhasználási javaslat 2: Multiroom audio
Felhasználási javaslat 3: Kellemes ébredés
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Használati útmutató

Keresés

Facebook

Reblog feed