FIBARO Motion Sensor - Multifunkciós mozgásérzékelő

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

vezeték nélküli mozgásérzékelőInspiráció a természetből

 

A FIBARO megalkotta a világ legkisebb vezeték nélküli mozgásérzékelőjét, melynek érzékenysége egy macska szemével vetekszik.

 

Hosszú évszázadokon keresztül a macska szimbolizálta az emberek védelmezését, óvását. Közismert tény, hogy a macska - mint a ragadozók rendjének egyik legszerethetőbb tagja - kiváló látással, rendkívül érzékeny halással és átlag feletti éberséggel rendelkezik.

 


vezeték nélküli mozgásérzékelő

A többfunkciós érzékelő


A FIBARO Motion Sensor - Multifunkciós mozgásérzékelő látása, érzékenysége is hasonlóan kifinomult, mint a macska szeme. Ez egy nagyon széles látómezőt jelent, mely hihetetlen éberséggel párosul.
A FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelője egyszerre több funkcióval is rendelkezik. Azon túl, hogy észleli a mozgást, képes érzékelni a hőmérsékletet, a fényerősséget, valamint az elmozdulást vagy akár az apró rezgéseket is. 

 

 

Színekkel jelzi a mozgást és hőmérsékletet

A sokszínű FIBARO Motion Sensor érzékelő felülete, pupillája tájékoztatja a család tagjait a helyiségekben lévő hőmérsékletről. Különböző funkciókat, különböző színekkel jelzi, melyeket tetszés szerint változtathatunk.


vezeték nélküli mozgásérzékelő

vezeték nélküli mozgásérzékelőKicsi, szép és okos

 

A világ egyik legfejlettebb technológiája van a FIBARO Motion Sensor fehér burkolatába rejtve, amely mindössze 44 mm átmérőjű. Higgye el, már az első találkozáskor beleszeret. 

Az egyik fő jellemzője a FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelőnek, hogy a legkisebb, legapróbb mozgást is képes érzékelni. Semmi sem kerüli el a figyelmét.

Tekintettel arra, hogy minden szoba funkciója más egy okos otthonban, annak megfelelően is módosíthatja a mozgásérzékelő érzékenységét, hogy az megfeleljen az adott helyiséghez vagy igényeihez.

  

vezeték nélküli mozgásérzékelőFigyel a házra és családra

 

Valljuk be magunknak, hogy ha nem vagyunk otthon, szoktunk azon aggódni, hogy mi történik a házban. Amíg Anya, Apa dolgozik, a FIBARO Motion Sensor figyel, óv és jelez, ha szükségét érzi. Ezen túlmenően a FIBARO okos otthon rendszer érzékelője figyelemmel kíséri, hogy ki mennyi időt tölt a helyiségekben. Hasznos funkció ez, ha a gyerek folyton a TV-t nézi, a lecke elkészítése helyett.

 

Hosszan tartó működés a lakás bármelyik pontján

 

vezeték nélküli mozgásérzékelőA FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelőben egy körülbelül 2-3 évig üzemképes elem felel a megbízható működésért.

Köszönhetően a vezeték nélküli Z-Wave kommunikációs protokollnak, a FIBARO Motion Sensor a lakás bármelyik pontján könnyedén elhelyezhető.

A FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelő egyszerűen rögzíthető falra, mennyezetre vagy akár a polcra. Amilyen könnyedséggel elhelyezte okos lakásának adott pontján az érzékelőt, azzal a mozdulattal át is helyezheti egy másik helyre.

 

 

 

 

Bővebb információkért és árakért kattintson az alábbi "Érdekel" gombra!

vezeték nélküli mozgásérzékelő

 

 

 

 vezeték nélküli mozgásérzékelő

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Fogadó fény
Felhasználási javaslat 2: Intelligens zene
Felhasználási javaslat 3: Éjszakai fény
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Használati útmutató

Keresés

Facebook

Reblog feed