Fibaro Starter Kit vásárlás

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

A FIBARO Starter Kit olyan elemeket tartalmaz, melynek telepítéséhez nincs szükség az elektromos hálózatba való integráláshoz, így villamos szakember közreműködése is mellőzhető. Ahogy a nevéből is kiderül, ez egy okosotthon kezdő csomag, melynek elemei viszonylag egyszerűen (Plug & Play) telepíthetők és programozhatók a leírás alapján. Tekintettel arra, hogy a Starter Kit-ben lévő FIBARO HC Lite központi egység 30-40 eszközt képes kezelni, így természetesen a rendszer bármikor rugalmasan tovább bővíthető egy komplett okosothon rendszerré.

 

A FIBARO kezdő csomagjával, benne a Home Center Lite-tal és érzékelőkkel, különböző parancsokat hozhat létre, automatizálva otthonát. Az alábbi alapfunkciókat tudod többek között megvalósítani: 

  • A FIBARO nyitásérzékelő bejárati ajtó, garázskapu vagy ablakok állapotának változását jelzi igény esetén - amely persze valamely automatizmus beindítására alkalmas
  • A FIBARO Flood Sensor egy univerzális vízérzékelő, amely beépített hőmérséklet érzékelőjével tűz- és fagyásveszély esetén is figyelmeztet - a fő vízvezetékre helyezett elektromos relével összekötve, azonnal elzárhatja a házba érkező vizet. 
  • A FIBARO füstérzékelő veszély esetén SMS-ben és hangjelzéssel is riaszt, sőt védekező automatizmust indíthat be (például nyílászáró nyitást).
  • A FIBARO okosokonnektor segítségével bármely hagyományos elektromos eszközödet felokosíthatod, így akár távolról is vezérelheted.
  • A FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelője egyszerre több funkcióval is rendelkezik: észleli a mozgást, képes érzékelni a hőmérsékletet, a fényerősséget, valamint az elmozdulást vagy akár az apró rezgéseket is.

 

FIBARO Starter KitA FIBARO Starter Kit tartalma:

 

1 db FIBARO Flood Sensor – vízérzékelő

1 db FIBARO Door/Window Sensor – nyitásérzékelő

1 db FIBARO Motion Sensor – mozgásérzékelő

1 db FIBARO Home Center Lite – központi vezérlőegység

1 db FIBARO Wall Plug – intelligens dugalj

1 db FIBARO Smoke Sensor – füstérzékelő

 

A FIBARO Starter Kit ajánlott végfelhasználói ára: 132.126 Ft (nettó), 167.800 Ft (bruttó)

Személyes átvétel: 1113 Budapest, Bocskai út 77-79. Mogürt Irodaház, B1 épület, II. emelet

 

 

 

Az alábbi űrlap küldésével Ön könnyedén megrendelheti a FIBARO Start Kit-et. 

(opcionális)

Reblog feed

Keresés

Facebook