FIBARO okos otthon nyílt nap

Ismerje meg személyesen is az okos otthon nyújtotta lehetőségeket!

Ingyenes FIBARO okosotthon nyílt napunkon a FIBARO rendszer nyújtotta lehetőségeket felhasználóbarát módon mutatjuk be, megismerheti és kipróbálhatja az egyes funkciókat és reális képet kaphat arról, hogy otthona biztonsága és kényelme nem elérhetetlen álom!

2020 áprilistól egyelőre csoportos nyílt napot nem tartunk, amennyiben meg szeretné ismerni a FIBARO okos otthon rendszer lehetőségeit, akkor jelentkezzen online tanácsadásra Nagy Dániel István mérnök munkatársunknál: +36(70)518-5723 telefonszámon.

Az online igényfelmérés és árajánlat készítés díja: 5.000 Ft – amelyet előre kérünk átutalni. Amennyiben pedig később megrendeli tőlünk a személyre szabott okos otthon rendszerét, akkor ez a díj levonásra kerül.

FIBARO okosotthon nyílt napunkon működés közben ismerheti meg a FIBARO vezeték nélküli okosotthon rendszerek adta lehetőségeket. Találkozzon személyesen szakértő kollégáinkkal, akik hasznos információkkal látják el otthona okosításával kapcsolatban!

A nyílt nap azok számára hasznos, akikben már megfogalmazódott az otthonuk biztonságosabbá és kényelmesebbé tétele, vagy a közeljövőben szeretnének ebbe belevágni, és ehhez szakértői segítségre van szükségük. Telepítői vagy viszonteladói partneri lehetőségre a telepítői oktatás sorozatunk biztosít teret.

Délelőtti bemutató

09.50-10.00 – Érkezés
10.00-12.00 – Okosotthon körkép és a FIBARO okosotthon lehetőségek bemutatása élő bemutatóval
12.00-12.15 – Kérdések és válaszok
12.15-12.25 – Próbáld ki Te is a FIBARO app-ot!
12.25-12.30 – Egyeztess időpontot személyes konzultációra
12.30 – Zárás

Úgy érzi már kiforrott elképzelései vannak arról, hogy pontosan mit szeretne megvalósítani a FIBARO okosotthon rendszerrel? Akkor jelentkezzen egyéni igényfelmérésre! Kérjük, hogy előtte olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdéseket!

FIBARO okos otthon csoportos bemutatót egyelőre nem tartunk – amennyiben szeretné megismerni a rendszert, akkor jelentkezzen egyéni tanácsadásra, igényfelmérésre.