FIBARO okosotthon - Blog

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

A FIBARO és a Nice csoport egyesíti az erejét

2018. július 13-án az olasz Nice csoport és a lengyel FIBARO egyesülésével az otthonautomatika újabb mérföldkövéhez érkezett.

 

A FIBARO termékek gyártója az okos otthon piac egyik vezető vállalata. Termékei több, mint 100 országban elérhetők. A poznani székhelyű vállalat volt az első, aki vezeték nélküli okos otthon rendszert vezetett be, amely világszerte elismerést nyert. A vállalat 2010 óta folyamatosan bővíti a portfólióját és fejleszti az újabbnál újabb funkciókat, melynek köszönhetően a FIBARO rendkívül innovatív az okos otthon és az IoT területén is. 

A Nice csoport az otthonautomatizálás és otthon biztonság terén vezető, olasz székhelyű nemzetközi vállalat. A cég átfogó, integrált automatizálási megoldásokat kínál kapukhoz, garázskapukhoz, napfényárnyékoló rendszerekhez, parkoló rendszerekhez, vezeték nélküli riasztórendszerekhez és otthoni biztonsági szolgáltatásokhoz lakó-, kereskedelmi és ipari épületekhez. Több, mint 100 országban értékesíti termékeit 30 leányvállalat, több tíz forgalmazó és 12 termelési üzem segítségével szerte a világon.

A két cég együttműködése óriási lehetőség a FIBARO kutatás-fejlesztési részlegének, hiszen innovatív munkájuk további intelligens otthoni rendszerekkel és egyéb IoT megoldásokkal bővül ezáltal. A Nice csoport számára is komoly lehetőségeket rejt az egyesülés, hiszen ügyfeleinek még komplexebb intelligens otthon – élményt nyújthat a kiváló minőségű FIBARO termékekkel.

A két cég egyesülése a Magyarországon kialakult disztribúciós felállást, termékelérhetőséget és eddig biztosított szolgáltatásokat (rendszeres oktatások, műszaki- és egyéb támogatás, stb) nem érinti, azaz minden marad a régiben. Ugyanakkor a kilátásba helyezett fejlesztéseknek köszönhetően a hazai okos otthon piac rendkívüli lehetőségekkel bővülhet. Kíváncsian várjuk!

Kapcsolódó elemek


Keresés

Reblog feed

Facebook