Sajtó

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

 

Lakásunk legkisebb őrzője - itt az új FIBARO Door/Window Sensor 2

Tamás hosszú hétvégére megy, de szeretné, hogy a lakása biztonságban legyen, amíg ő távol van. Tamara szeret úgy hazaérni, hogy a légkondi bekapcsol és Sinatra megszólal, amikor belép az ajtón. Péter 2 éves lánya gyakran felkel éjszaka és útra kel a lakásban, Péter is szeretne ilyenkor felébredni. Mi a közös bennük? Mind a hárman az új FIBARO Door/Window Sensor 2 nyitásérzékelőt használják. 

A teljes cikk itt olvasható: https://www.ringmagazin.hu/a-lakasunk-legkisebb-orzoje-FIBARO-Door-Window-Sensor-2

 

 

Redőnyvezérlés okosan

Napjainkban a legkeresettebb árnyékoló az épülő családi házaknál a redőny és a zsaluzia, ezek kezelése pedig már lehet teljesen kényelmes és modern is. Egy motoros redőny vagy zsaluzia működtetése egyáltalán nem bonyolult és tökéletes kényelmet biztosít használójának. Az intelliggens vezérléssel ellátott motoros árnyékolók komoly szeretep játszanak a biztonság és a hőszigetelés növelésében.

A teljes cikket az alábbi linkeken érheti el:

PC World: https://pcworld.hu/pcwlite/fibaro-redonyvezerles-okosan-226499.html

LakberMagazin: http://lakbermagazin.hu/lakberendezes-haztartas-berendezesek/2598-redonyvezerles-okosan-redony-vagy-zsaluzia-mukodtetese-motoros-arnyekolok-intelligens-vezerlessel.html

Tér-Idő magazin - Mitől is lesznek okosak otthonaink, épületeink, városaink

A FIBARO vezeték nélküli rendszer felhasználási lehetőségeiről, előnyeiről és magáról a rendszerről beszélgettünk bővebben riporterünkkel. Tudjon meg Ön is többet az eszközökről, telepítésükről és a funkciókról az interjúból.

A magazin 1. részében 8:40 percétől hallhatja a velünk készült interjút.

A teljes felvétel itt hallható: http://www.mediaklikk.hu/2017/03/06/ter-ido-mitol-is-lesznek-okosak-otthonaink-epuleteink-varosaink-1-es-2-resz/#

Itt a FIBARO új távvezérlője

A FIBARO KeyFob egy kisméretű távvezérlő, ami az ergonomikus, lapított ellipszoid formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik felhasználója tenyerébe. Segítségével a hatótávolságon belüli Z-Wave hálózatba kapcsolt eszközöket könnyedén tudjuk vezérelni. 

A teljes cikk itt olvasható: http://www.technokrata.hu/kutyuk/2017/02/10/itt-a-fibaro-uj-tavvezerloje/

 

Ahány ház, annyi szokás - és megannyi okosotthon megoldás

Nyugat-Európában már egyre népszerűbb, hazánkban azonban még csak most kezd elterjedni az okosotthon fogalma. Egy lakás okosotthonná "varázslásához" gyakorlatilag korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésre.

A teljes cikk itt olvasható: http://pcworld.hu/hardver/okosotthon-fibaro-rendszer-223057.html

Keresés

Reblog feed

Facebook