Multi Room Audio és Házimozi – intelligens zene és mozizás

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

Ha a házban kisgyerekek vannak, akkor nagyon figyelmesnek kell lennünk, hogy ne férjenek hozzá a gyógyszeres szekrényekhez, vagy bármilyen olyan tárolóhoz, ahol számukra veszélyes eszközöket találhatnak. A házban sok olyan veszélyes hely lehet számukra – mint például egy lépcsőlejárat – amit kapuval le kell zárnunk, és annak zárt állapotáról mindig meg kell győződnünk különösen azért, mert a kicsik számára mindig azok a helyek a legérdekesebbek, amelyektől a legjobban tiltjuk őket. A nyitásérzékelők segítségével a vezeték nélküli FIBARO okosotthon rendszerünk azonnal figyelmeztetni fog ezeknek az ajtóknak és kapuknak a megváltozott állapotáról.
A FIBARO Door/Window Sensor nyitásérzékelőket szekrényekre és fiókokra is felszerelhetjük. A két különálló egység amint eltávolodik egymástól, azonnal jelet küld a központnak. Hogy milyen jelzést szeretnénk figyelmeztetésként, az már a fantáziánkra van bízva. Kérhetünk értesítést telefonra, vagy használhatjuk otthonunk hangberendezését is, hogy jelezze a bajt.
Gyakran felkelnek a gyerekek éjszaka? Ha már elég nagyok hozzá, hogy ki tudják nyitni a gyerekszoba ajtaját, érdemes ellátni azt is nyitásérzékelővel. Így azonnal értesítést kaphatunk az éjszakai randalírozásról a telefonunkra. Azt is beállíthatjuk, hogy ilyenkor egy halvány fény kapcsolódjon a folyosón elkerülve azt, hogy a teljes sötétségben bármilyen baleset történhessen.

Milyen eszközzel valósítható meg? 

Fibaro Door/Window sensor nyitásérzékelőkkel

 

Díjtalan Fibaro konzultáció

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresés

Reblog feed

Facebook

Felhasználási tippek