RGBW Controller - hangulatfény vezérlés

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

Engedje szabadjára képzeletét és varázsoljon hangulatához illő világítást. 3 millió színkombináció várja, hogy ötletei megvalósuljanak és okosotthona pompázzon a megkomponált fényekben.
Az okosotthon FIBARO RGBW Controller-je egy olyan vezeték nélküli eszköz, amellyel a 3 és 4 színű LED-szalagok szabályozhatóak. Az RGBW vezérlő segítségével pasztell színek is előállíthatóak, mert a hagyományos RGB csatornák mellett támogatja a fehér (W) fénycsatorna használatát is.


Fibaro RGBW vezerlo

RGBW

Az RGBW vezérlőmodul a 3 vagy 4 színű LED-szalagokat képes szabályozni, így adva a világítás több millió színkombinációját.

 

Analóg érzékelőket tud vezérelniAnalóg érzékelők

4 db analóg bemenetének köszönhetően a FIBARO RGBW vezérlőhöz 0-10V közötti tartományban működő érzékelőket is csatlakoztathatunk. Pl.: páratartalom-, szél- és fényérzékelő.

  
az rgbw vezérlő 4 kimenettel rendelkezik
Négy kimenet

Négy, külön-külön szabályozható világítási kör is vezérelhető a FIBARO RGBW-vel.

 

Kedvenc színe

Elég egy okos telefon vagy egy tablet, és már használhatja is a felhasználóbarát kezelőfelületet. Bármilyen színárnyalat előállítható a FIBARO RGBW modullal. A paraméterek kiválasztását az úgynevezett csúszkák segítik a kezelőfelületen. Az interfészen egy ’mágikus kör’ segíti a kívánt színkombináció könnyebb kiválasztását és a megfelelő világítási profil kialakítását.

Alkossa meg saját színes kompozícióját 

A FIBARO-fejlesztői által megalkotott 4 világítási kép segítségével könnyen beállíthatja a hangulatának megfelelő hajnali vörös vagy a kandallóban lobogó meleg színeket. Kiemelten fontos lehet az eszköz, ha a családban van hallássérült, mert veszély esetére az RGB LED-ek segítségével figyelemfelhívó, figyelmeztető világítási képet is létre tud hozni.

Elvarázsolt pihenés

Egy kemény és fárasztó munkanap után élmény haza érkezni a FIBARO- okosotthonba. A FIBARO RGBW vezérlő segítségével Ön megtapasztalhatja a béke szigetét, új dimenzióba emelheti pihenését, hiszen a beállított pasztell színek kiválóan segítik feloldani a stresszt.

FIBARO RGBW Controller - színes led vezérlőmodul ajánlott végfelhasználói ár: 19.900 Ft

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Időjárás figyelő öntözőrendszer
Felhasználási javaslat 2: Kellemes ébredés
Felhasználási javaslat 3: Hangulat világítás
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Letöltés

Keresés

Reblog feed

Facebook