Fibaro okos otthon rendszer

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

Központi vezérlőegységek

A központi vezérlőegységek – FIBARO Home Center 2 és FIBARO Home Center Lite – a FIBARO okosotthon-rendszer központi agyaként működnek. A szenzoroktól érkező információk itt kerülnek feldolgozásra, majd az adott esetben végrehajtandó parancsként futnak ki a vezérlőmodulok felé.

Okos otthon energiatakarékos

A vezérlőegységek azon túl, hogy végrehajtják a beprogramozott parancsokat, az okosotthon energiafogyasztási adatait is összegzik, adatokat listáznak.


Energiafogyasztási napló, fogyasztási adatok összehasonlítása


Az okosotthon rendszerbe illesztett eszközök energiafelhasználása megjeleníthető egy diagram segítségével, tetszőleges időszakot, napot, hetet kiválasztva. A funkció használatával hatékonyan optimalizálhatja lakásának energiafogyasztását.


Top fogyasztók


Ez a funkció az okosotthon 5 legtöbbet fogyasztó eszközét rangsorolja, így a felhasználó könnyűszerrel ellenőrizheti, hogy a megvásárolt eszközök megfelelnek-e, a megadott energiafogyasztási besorolásnak. Minden helyiséget, külön-külön tud ellenőrizni az opcióval.

helyiségenként nyomon követhető fogyasztás

 

FIBARO Home Center Lite


A FIBARO okosotthon-rendszer kisebbik vezérlőegysége, a FIBARO Home Center Lite egy új, hihetetlenül kompakt központi egység, ami a LUA-ban történő programozási lehetőség kivételével szinte ugyanazokat a megoldásokat alkalmazza, mint a Home Center 2. A felhasználónak ugyan valamivel kevesebb megoldást kínál, de cserébe az ára is jóval kedvezőbb. A Home Center Lite azonban egy új helyreállító rendszert kapott, ugyanis a biztonsági másolatokat a HC2-vel ellentétben nem beépített adathordozón, hanem felhőrendszerben tárolja.

Fibaro naplózza az energiafogyasztást

 

 

Az okosotthon rendszer kisebbik vezérlőegysége is rendkívül könnyen kezelhető kezelőfelülettel rendelkezik és esztétikus megjelenésű. További előnye még, hogy naplózza az okosotthonban történt eseményeket. Átvitelei hatótávolsága az épület szerkezetétől függően akár 30 méter is lehet beltérben (például a vasbeton jelentős árnyékolással bír), kültérben pedig 50 métert is elérhet.

 

 

Home Center Lite és a multimédia


A Home Center Lite - mint az okosotthon rendszer központi vezérlője - lehetővé teszi a lakásban lévő multimédiás eszközök, rendszerek közötti kommunikációt. A lakásában feleslegessé válik a távirányító, mivel a telefonjára, tabletjére telepített FIBARO-alkalmazással könnyedén szabályozhat hangerőt, válthat csatornát, de elindíthatja kedvenc filmjét is a lejátszón. (kamera, TV, házimozi, projektor, hangrendszer)

 

Fibaroval könnyedén irányítható multimédiás eszközök

Kicsi a bors, de erős


A Home Center Lite méreteit tekintve egy kis méretű, kompakt vezérlőegység90x90x33 mm - viszont annál több lehetőséget rejt magában. A miniatürizálásnak és a fejlett technológiának köszönhetően az is lehetővé válik, amiről azt hittük lehetetlen.

Fibaro Home Center Lite az intelligens otthon lelke

A fejlesztőknek köszönhetően számos lehetőség rejlik az eszközben, ezzel kényelmessé és hatékonnyá téve az okosotthon irányítását. A FIBARO Home Center Lite nem csak kis lakások, hanem akár nagy méretű házak vezérlésére is alkalmas, hiszen 230 különböző eszköz illeszthető hozzá.

Az okosotthont irányító vezérlőben egy Cortex A8 processzor dolgozik, amely elődjeihez képest, kétszer annyi utasítást képes végrehajtani.

Fibaro Home Center Lite központi vezérlőegység ajánlott végfelhasználói ár: 91.500 Ft 

 

 

Fibaro okos otthon a teljes lakás irányítható

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Intelligens zene
Felhasználási javaslat 2: Jelenlét szimuláció
Felhasználási javaslat 3: Távoli ellenőrzés
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Használati útmutató

Keresés

Reblog feed

Facebook