FIBARO Wall Plug - intelligens dugalj

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

A FIBARO Wall Plug-ja egy automatizálható és távolról is vezérelhető kimeneti adapter. Bármely, 2500W felvett teljesítményt meg nem haladó elektromos készülék csatlakoztatható hozzá. Sokszínűségét jelzi, hogy rendelkezik fogyasztásmérési funkcióval is. Rendkívül kis mérete és esztétikus megjelenése egyedivé teszi a piacon kapható, hasonló elven működő eszközök között.
Letisztult design jellemző a Fibaro Wall Plug eszközre

Design 


A Wall Plug egy igazi mestermű. A mérnöki szakma egy olyan okos eszköze, amelyet extrém körülmények között teszteltek. A kristály RGB LED gyűrű tájékoztatja Önt a csatlakoztatott eszköz aktuális elektromos terheléséről, energiafogyasztásáról a vizuálisan változó színek által.

 


Energiatakarékossági funkciók


Pillanatnyi fogyasztás
A központi vezérlőegység felületén ellenőrizheti a pillanatnyi energiafogyasztást. Ezzel lehetőséget ad a felhasználónak, hogy monitorozza és hatékonyan megtervezze az energiafelhasználási költséget.


Energiafogyasztási adatok összehasonlítása
A FIBARO okosotthon-rendszerbe csatlakoztatott eszközök energiafelhasználása kördiagramon is megjeleníthető.


Gyerekbarát kialakítás


A FIBARO Wall Plug gyerekbarát kialakításának köszönhetően megóvja a babákat, kicsiket attól, hogy a kíváncsiságuk során baleset érje őket.


Vezeték nélküli frissítés


A Home Center 2 segítségével a Wall Plug vezeték nélkül frissíti önmagát és adatstruktúráját (firmware), amely lényegében a működéséért felel, tehát még a dugaljból sem szükséges eltávolítani az eszközt.

A FIBARO wallplug stílusos és intelligens


Hiba esetén riasztás


A FIBARO Wall Plug riaszt ha hiba lép felA FIBARO-rendszer Wall Plug-ja a legbiztonságosabb dugalj, mert az illesztett eszköz esetleges meghibásodásakor a központi vezérlőegység azt azonnal automatikusan lekapcsolja. Közvetlenül azután, hogy a dugalj lekapcsolja a hibás eszközt, értesítést küld az eseményről a megjelölt felhasználók részére (SMS vagy email, de a szolgáltatás nem minden országban érhető el).


A Wall Plug tartalmaz egy beépített hőmérséklet érzékelőt, amely 55C˚ felett jelez, illetve szintén figyelmeztet, ha 2500W fölé emelkedik az energiafogyasztás.

FIBARO Wall Plug intelligens dugalj  univerzális bemeneti modul ajánlott végfelhasználói ár: 21.500 Ft

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Ha változik a program
Felhasználási javaslat 2: Éjszakai fény
Felhasználási javaslat 3: Fogadó fény
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Használati útmutató

Keresés

Reblog feed

Facebook