FIBARO Dimmer 2 - Fényerő szabályzás

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

A FIBARO Dimmer 2 egy olyan speciális fényerőszabályzó modul, melyet világítási körök vezérlésére terveztek. Segítségével automatizálhatjuk, időzíthetjük, illetve távolról kapcsolhatjuk és szabályozhatjuk a rákötött fényforrásokat.

A modulhoz hagyományos LED-es és kompakt fényforrás egyaránt csatlakoztatható, továbbá teljesítménymérési –, fogyasztásmérési funkcióval is rendelkezik, így energiaköltségeinket könnyebben optimalizálhatjuk.

Dimmer 2 modul FIBAROA fényerőszabályzó modul beszereléséhez nincsen szükség nullvezetékre, ezért meglévő otthonok világítási köreibe is, átalakítás nélkül is, könnyen beépíthető. A modul maximális kapacitása 250W.

Felhasználási ötletek

Éjszakai fény
Ismerős az érzés, amikor az éjszaka kellős közepén kimegy a mosdóba és vakító fény fogadja a villany felkapcsolásakor?
Vagy épp ezt elkerülendő, sötétben botorkál ki a mosdóig.

Fibaro dimmer könnyű beszerelésA FIBARO okosotthon Dimmer 2 moduljának segítségével könnyen megoldható, hogy ha az érzékelő lefekvés után mozgást észlel, a folyóson és a mosdóban a lámpák minimális fényerősséggel felkapcsolódnak, majd dolgunk végeztével egy kísérőfény biztosít, amíg visszabújunk az ágyba, majd kis idő múlva, automatikusan lekapcsolnak. 

 

 

 

 

 

Hangulatvilágítás

A FIBARO Dimmer 2 modul akár romantikus és meghitt este, vacsora, baráti összejövetel hangulatának megalapozásában is segítségünkre lehet, amikor alkalomhoz illő fényerősséget állítunk be.

A FIBARO Dimmer 2 modul segítségével, világítási köröket tudunk szabályozni. A modulhoz hagyományos és LED fényforrásokat tudunk csatlakoztatni.

FIBARO Dimmer 2 fényerőszabályzó modul ajánlott végfelhasználói ár: 19.900 Ft

 

Fibaro okos otthon világításvezérlés

 

 

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Jelenlét szimuláció
Felhasználási javaslat 2: Éjszakai fény
Felhasználási javaslat 3: Fogadó fény
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Használati útmutató

Keresés

Reblog feed

Küldje el tippjét, mi megvalósítjuk

Facebook