FIBARO CO szénmonoxid érzékelő

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

Minden fűtési szezonban hallunk szörnyű híreket szén-monoxid mérgezés okozta halálesetekről, vagy enyhébb mérgezésekről. Egy régebbi kazán, egy nem ellenőrzött konvektor, egy rossz gázzal működtetett kályha komoly veszélyhelyzetet jelenthetnek, a belőlük kiáramló szén-monoxid végzetes mérgezést is okozhat. Veszélyt főleg azért jelent, mert egy színtelen, szagtalan és szén-monoxid érzékelő nélkül felismerhetetlen gázról beszélünk, amelyre már csak a rosszullét megjelenése után kezdünk el gyanakodni.

A FIBARO szénmonoxid érzékelője életeket is menthet. Annak érdekében, hogy minél hamarabb felismerjük a gáz jelenlétét, a FIBARO bemutatta innovatív új eszközét a vezeték nélküli otthonautomatikai rendszerbe illeszthető FIBARO szénmonoxid érzékelőt.
Mivel több a FIBARO CO Sensor, mint a hagyományos érzékelők?
Természetesen a FIBARO eszköze is úgy működik, hogy a megengedett határértéket meghaladó szénmonoxid mennyiség esetén azonnal jelez. Az okosotthonunk legújabb eszköze figyelmeztet arra a veszélyhelyzetre is, ha már kis mennyiségben tartalmaz a levegő szénmonoxidot, de még a küszöbérték alatt van, hiszen hosszú távon ez is egészségkárosodáshoz vezethet.
Miután érzékelte a helyzetet, akár az alvó család életét is megmentheti, ha az otthonautomatika megoldásoknak köszönhetően azonnal ablakot nyit, vagy elindítja a ventilátorokat, és eközben felébreszti a családot. Azt is beállíthatjuk, hogy ilyenkor a mérgezést okozható eszközök azonnal kikapcsoljanak.

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Mutatsd
Felhasználási javaslat 2: Mutatsd
Felhasználási javaslat 3: Mutatsd
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Használati útmutató

Keresés

Reblog feed

Facebook