FIBARO Universal Binary Sensor

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

A speciális FIBARO Universal Binary Sensor segítségével bármely bináris kontaktussal rendelkező vezetékes érzékelő egyszerűen integrálható a FIBARO-rendszerbe, a szenzor bináris bemenetén keresztül. Ez az észrevétlen, apró méretű szenzor egy kommunikációs hidat képez a FIBARO központ és a csatlakoztatni kívánt rendszer közt, így még biztonságosabbá téve otthonunkat.


A speciális modul kontaktuson keresztül képes értelmezni a rendszeridegen eszköz adatait a FIBARO központi vezérlő egység részére, mely feldolgozva azokat, szükség esetén értesíti a felhasználót és/vagy kiváltja a kívánt interakciót. Felhasználási lehetőségeinek csak a képzelet szab határt, az egyik leguniverzálisabb FIBARO eszköz, így az okosotthonok kialakításakor az egyik leggyakrabban használt modul.
Mivel a legtöbb érzékelő rendelkezik ilyen kontaktusos kimenettel ezért igen rugalmasan bővíthető az érzékelők állománya a FIBARO-rendszerben harmadik fél által gyártott eszközökkel is.


Néhány példa:
kültéri hőmérséklet érzékelő, mely akár 1 méterig vízálló (fagyveszély detektálás, medencék vízhőmérsékletének mérése)
CO-érzékelő, szénmonoxid veszély detektálására és riasztásra
riasztó állapotának érzékelése: ezzel otthonlét-távollét állapotokat különböztetünk meg, mert otthonunknak másképp kell viselkednie amikor otthon vagyunk, illetve amikor nem
hőmérséklet-szabályozás: olyan hűtő-fűtő rendszereknél, ahol mindkét funkció ugyanazon a termosztáton állítható. Felismeri, hogy az általunk beállított optimális hőmérséklet biztosításához fűtenie kell, vagy hűtenie

Egy modulra legfeljebb 2 darab, bármilyen bináris kontaktussal rendelkező érzékelő és 4 darab hőmérséklet-érzékelő köthető, így egy abszolút univerzális és költséghatékony megoldást kapunk. Apró méretének köszönhetően beszerelhető akár egy érzékelő vagy egy másik eszköz házába is. A különböző riasztó rendszerek integrálását szintén ezzel a modullal oldjuk meg.
További előnye, hogy a 9-30 VDC-s hálózatok áramellátását használja, így nem kell gondoskodni elemcseréről vagy töltésről.

FIBARO Universal Binary Sensor univerzális bemeneti modul ajánlott végfelhasználói ár: 13.280 Ft

 

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Behatolás jelzés
Felhasználási javaslat 2: Fogadó fény
Felhasználási javaslat 3: Kényelmes távozás
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Letöltés

Keresés

Reblog feed

Facebook