FIBARO Flood Sensor - Univerzális víz érzékelő

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

A FIBARO Flood Sensor egy univerzális víz- és hőmérsékletérzékelő. A szenzor beépített LED jelzővel és hangriasztási funkcióval rendelkezik. Ha a megfigyelt területen vizet érzékel, azonnal értesítést küld, így elkerülhetjük a további károkat. A FIBARO vízérzékelőt padlóra vagy falra is helyezhetjük, sőt komolyabb vízbetörés esetén nem süllyed el, hanem a víz felszínén úszik és folyamatosan riaszt. A beépített hőmérsékletérzékelő segítségével képes mind a tűz-, mind pedig a fagyásveszélyt érzékelni és jelezni. Esztétikus kivitelének köszönhetően 2014-ben IF Design Awards díjat nyert.


Tökéletesség minden részletben

 

A FIBARO okosotthon-rendszer vízérzékelője kategóriájában a technológia csúcsát képviseli, amihez megbízható működés és esztétikum társul. Az eszköz fejlesztői felmérték a felhasználói igényeket, majd tesztelték a piacon elérhető vízérzékelőket és a tapasztalatok egy teljesen új eszköz megalkotására ösztönözte őket. Így készült el a FIBARO Flood Sensor, amely átlagon felüli biztonságot nyújt Önnek és családjának.

 

 


Pazar és funkcionális vízérzékelő


A világon a leggyakoribb anyag a VÍZ. A tökéletes vízcsepp adta az ihletet, amikor a tervezők megalkották a FIBARO Flood Sensor-t. Ideális a hasonlat a vízcseppek és a FIBARO-rendszer érzékelői között, hiszen a FIBARO Flood Sensor és a FIBARO Smoke Sensor is képes önállóan és rendszerben is működni.


 

A Flood Sensor lehetőségei


A FIBARO Flood Sensor használható 12/24 VDC feszültséggel vagy elemmel, melynek élettartalma nagyjából 2-3 év.


Amikor az érzékelő vizet érzékel, értesíti a központi egységet, mely így azonnal képes reagálni. Ha beépít egy motoros szelepet a lakásba bejövő vízcsonkra, akkor csőtérés vagy bármilyen nem kívánt vízfolyás esetén az okosotthon rendszer automatikusan elzárja a szerepet, megakadályozva ezzel a komolyabb károkat.


Szabotázsvédelem


A FIBARO vízérzékelő rendelkezik egy beépített elmozdulásérzékelővel jelzi a rendszernek, ha például takarítás közben - vagy bármi egyéb okból - el lett távolítva az eredeti telepítési helyéről.

 

Szinte bárhol használható


A vízérzékelő rendkívül kompakt méretéből adódóan szinte bárhol használható, a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyűszerrel elhelyezhető.

A vízérzékelő három aranyozott, teleszkópos érzékelő lábbal van ellátva, így egyenetlen felületen is használható. Az arany bevonat ellenállóvá teszi a lábakat a korrózióval szemben.


Elmerülés nélkül

 

A FIBARO mérnökei úgy tervezték meg a vízérzékelőt, hogy az extrém körülmények között is működőképes legyen, ezért a FIBARO Flood Sensor -10 és 95 C˚ között használható (a felhasználó maga is állíthat be alsó- és felső hőmérsékleti küszöbértékeket, mely szintek elérésekor a készülék jelez). A Flood Sensor burkolata vízálló, tehát lehetővé teszi a közvetlen kapcsolatot a vízzel, úszik annak felületén, így nem szakad meg a kommunikáció az eszköz és a központi vezérlőegység között.

FIBARO Flood Sensor univerzális vízérzékelő ajánlott végfelhasználói ár: 19.900 Ft 

 

 

 

Felhasználási tippek
Felhasználási javaslat 1: Vízkár megelőzés
Felhasználási javaslat 2: Fagyriasztás
Felhasználási javaslat 3: Fagymentesítés
Van további ötlete? Küldje le nekünk!: Van további ötlete? Küldje el nekünk!
Használati utasítás: Letöltés

Keresés

Reblog feed

Facebook