FIBARO okosotthon - Blog

A weboldalon cookie-kat használunk, ha Ön nem változtat a böngésző beállításain, elfogadja a feltételeinket Több info

Értem

FIBARO a European Business Awards mezőnyében

A FIBAR Group a European Business Awards idei mezőnyében bekerült a National Public Champion (Nemzeti Bajnok) cím lehetséges díjazottai közé. 

Szavazzunk együtt a FIBAR Group-ra >> SZAVAZOK

fibaro

A FIBAR Group vezérigazgatója is izgatott a jelölés miatt. Nyilatkozatában Joanna Ossowska-Rodziewicz kifejtette, hogy mit is jelentene ez a FIBAR Group számára:  "Kérem, szavazzanak ránk! Máricus 1-ig megnézhetik videónkat és szavazhatnak. A lengyel Nemzeti Bajnok jelöltek közül szavazzanak ránk. Ez a szavazás rengeteget jelent számunkra, hiszen nagyon büszkék vagyunk a vállaltunkra és az országunkra is egyaránt. Így ha megkapnánk a közönség elismerését is azért, amit eddig elértünk, létrehoztunk, az hatalmas elismerés lenne számunkra. Előre is köszönjük mindenkinek a támogatást."

 

A FIBARO (FIBARO Group) lengyel székhelyű vállalat, vezető pozícióban helyezkedik el a lakossági IoT termékek gyártása területén: tervezés, mérnöki megoldások és gyártás jellemzi egy kézben az innovatív okos otthon eszközök területén, ez egy szóban a FIBARO rendszer. A FIBARO termékei a világ minden pontján elérhetőek.

A vállalat FIBARO vezeték néküli Z-wave-es okosotthon rendszere a világon bárhonnan kezelhető egy okostelefon, egy laptop vagy egy táblagép segítségével. A rendszer érzékelői és vezérlői lehetővé teszik, hogy a felhasználók jeleneteket állítsanak be megkönnyítve mindennapjaikat, ellenőrizzék az energia felhasználást és számtalan más eszközt integráljanak a FIBARO rendszerbe. A rendszer eszközeinek tervezése, gyártása és fejlesztése is Lengyelországban történik - még mindig ugyanabban a városban található a cég gyára és összeszerelő részlege ahonnan indult évekkel ezelőtt.

fibaro

Visszatérve a szavazásra: már lehet szavazni itt.

Az elkövetkezendő 7 hétben lehet leadni voksunkat és március 6-án a legtöbb szavazatot kapott vállalat elnyeri a Nemzeti Bajnok címet.  Továbbiakban is számítunk mindenki támogatására, hiszen március 6. és április 27. között lehet az Európai Nemzeti Bajnok-ra szavazni.

 

Kapcsolódó elemek


Keresés

Reblog feed

Facebook